Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Борјан – Поносан на саиграче

Голман Милан Борјан је и на гостовању Ливерпулу, у трећем колу Лиге шампиона, показао да је у одличној форми.

– Када се изгубе две утакмице заредом, када се прими десет голова, свима је тешко, много тешко падају такви порази. Ипак, то је добро искуство, екипи је прва сезона у Лиги шампиона, треба да извучемо поуке и да пробамо да одиграмо што боље у наредним утакмицама – каже Борјан.

Иако је Црвена звезда поражена са 4:0, голман шампиона Србије имао је неколико одличних интервенција.

– Одиграли смо много боље него у Паризу. Више смо се и борили, било је то добро, а голове смо примали после наших грешака. Недостаје нам искуство, али идемо даље и да покушамо да дођемо до неке победе. Они су феноменална, искусна екипа, имају три фантастична играча у нападу, међу најбољима на свету. Много је тешко играти против њих, сваке године су у Лигу шампиона, прошле сезоне су били и у финалу.Мислим да смо дали све од себе, поносан сам на саиграче и сада идемо да наставимо са победама у Суперлиги.

Осврнуо се и на два пенала досуђена за Ливерпул, од којих је Салах искористио први, док је Борјан одбранио шут Манеа са беле тачке уз помоћ пречке.

– Искрено, мислим да није био ниједан пенал. Стојковић није ударио Манеа и она ситуација са руком, мислим да није за најстрожу казну. Али, судија је тако одлучио и то је то.

За Звезду нема предаха, већ за викенд наставља такмичење у Суперлиги.

– Морамо да покажемо карактер. Млада смо екипа, сада нас чека домаће првенство и гостовање Мачви већ у недељу. Треба да наставимо да побеђујемо у Суперлиги и да онда да у Лиги шампиона на Маракани одиграмо максимално концентрисано, да дамо све од себе и пробамо да направимо неки добар резултат – подвукао је Борјан.

Повезане вести

Leave a Comment