Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звездаши, стигао је календар КК Црвена звезда за 2022. годину

КК Црвена звезда мтс пустио је у среду тачно у подне у продају календар за Нову 2022. годину!

Задатак нам није био лак… Како да се не поновимо после свих трофејних година, великих успеха, великих утакмица и великих победа, а ипак да не заборавимо шта смо урадили, кроз шта смо прошли и како смо сви заједно дошли до Нове Године и новогодишње јелке испод које се међу бројним поклонима, налазе и они најважнији – три пехара, као подсетник године која одлази, и путоказ за Нову 2022. годину која је пред нама!

Овогодишњи календар на свакој страници има 3 важна „састојка“ који чине Црвену звезду: њену прошлост (важни подаци и бројке из богате историје клуба), садашњост (слике првог тима и тренера) и будућност (поруке, слогани и песме које су водиља свима нама и подсетник који клуб волимо, за који сви заједно навијамо и за чије успехе смо сви заједно заслужни).

На насловној страни календара, након које се нижу слике наших играча и тренера, налази се велики грб нашег клуба и песма која ће важити за сва времена „Све што смо желели, све што смо хтели, то су нам дали црвено-бели…“.

Сваки месец, порука и слика на календару „прате“ такмичарску годину нашег клуба и првог тима март- подсетник на рекорд и утакмицу са Будивељником, април и мај– завршница регионалне лиге, јун – Мали Калемегдан, септембар – верност навијача и сезонске улазнице, али и подсетник на рекордере нашег клуба и људе који су на терену исписивали историју КК Црвена звезда!

Боје које доминирају на календару су црвена, бела и златна и све три јасно асоцирају на Црвену звезду: боје клуба и успех.

Новогодишњи календари КК Црвена звезда налазе се у продаји од среде 22.12.2021. године по цени од 350 динара, и могу се купити у званичној продавници клуба која се налази у оквиру хале „Александар Николић, као и онлине путем сајта: www.kkczstore.com

Звездаши, идемо даље у нове изазове и нове победе!

 

The post Звездаши, стигао је календар КК Црвена звезда за 2022. годину appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment