Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Помозимо незбринутим животињама

На теренима Омладинске школе нашег клуба, сутра од 13 часова, у хуманитарном мечу састаће се Звездина кадетска селекција и ЖФК Црвена звезда, а сав прикупљен новац од улазница биће усмерен ка водећој организацији за добробит животиња у Србији. Цена карте је симболична и износи 300 динара.

Црвена звезда наставља да показује да је друштвено-одговоран клуб, а о томе говори чињеница да је претходне недеље Звездина делегација посетила једну од локација волонтерске организације БЕТА како би најавила предстојећи хуманитарни меч.

Улазнице ће бити доступне на благајнама нашег највећег стадиона сутра од 10 часова па све до почетка утакмице, цена карте ће износити 300 динара, целокупни износ ће бити дониран волонетерској организацији БЕТА. Такође, сви заинтересовани карте могу обезбедити онлине на следећем линку:

https://crvenazvezda.iticket.rs/

Црвена звезда овом хуманитарном акцијом жели да пружи финансијску помоћ волонтерској организацији БЕТА која се стара о животињама које немају дом, а успут се и залаже за одговорније понашање према истим у нашем друштву.

Звездаши увек сте показивали да имате велико и хумано срце, сутра је права прилика да то још једном сви заједно потврдимо. Видимо се на теренима Омладинске школе!

The post Помозимо незбринутим животињама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment