Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Лучић поново тресе мрежу

Фудбалери Црвене звезде који се налазе на позајмицама су бранили боје својих тимова током претходног викенда. Чак десет играча нашег клуба је забележило наступе у оквиру својих шампионата, а са једним поготком највише се истакао Владимир Лучић.

Владимир Лучић је водио ИМТ до победе над Жарковом у оквиру трећег кола плеј-аута Прве лиге Србије. Креативни везни фудбалер је довео свој тим до предности у седмом минуту меча ударцем са линије казненог простора, након сјајне уигране акције домаћег тима. Такође, у тријумфу су учестовали и Александар Лукић, Никола Глишић и Александар Гајинов који су оставили солидан утисак на мечу, нарочито млади Глишић који је својим продорима задавао доста проблема дефанзивцима гостујуће екипе.

Марко Ћопић је чувао мрежу сомборског Радничког 90 минута у ремију са Борцем Сакуле (1:1). Талентовани чувар мреже се истакао са неколико одличних интервенција, а нарочито када је одбранио зицер центарфору противничког тима на самом старту сусрета. Крушевачки Напредак чији гол чува Никола Васиљевић доживео је пораз од Партизана са 3:0

Наступе у викенду за нама забележили су стамени Срђан Бабић, брзоноги Ибрахим Мустафа, Кенијац Ричард Одада и млади нападач Лука Марковић. Бабић је предводио Алмерију до још једне победе у ЛаЛиги 2, као и Ибрахим Мустафа који је са Новим Пазаром изборио важан тријумф у плеј-ауту Суперлиге Србије. По 45 минута за своје тимове наступали су Одада и Марковић.

БИЛАНС ИГРАЧА:

Никола Васиљевић (Напредак)- 90 минута у поразу од Партизана (3:0)

Марко Ћопић (Раднички Сомбор) – 90 минута у ремију са Борцем Сакуле (1:1)

Срђан Бабић (Алмерија) – 90 минута у победи над Бургосом (2:0)

Александар Лукић (ИМТ) – 90 минута у победи над Жарковом (2:1)

Ричард Одада (Металац) – 45 минута у ремију са Радником (3:3)

Владимир Лучић (ИМТ) – 62 минута у победи Жарковом (2:1)

Александар Гајинов (ИМТ) – 38 минута у победи над Жарковом (2:1)

Никола Глишић (ИМТ) – 90 минута у победи над Жарковом (2:1)

Ибрахим Мустафа (Нови Пазар) – 90 минута у победи над Радничким 1923 (2:1)

Лука Марковић (ОФК Бачка) – 45 минута у поразу од Будућности из Добановаца (3:1)

The post Звездаши на каљењу – Лучић поново тресе мрежу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment