Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Невероватних 350 нових чланова у Приједору

Велики летњи караван Црвене звезде у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“ је наставио своју руту, а данашња дестинација био је Приједор, град који је оборио све рекорде и који је поставио озбиљан домаћи задатак свима са чак 350 нових чланова клуба, чиме су на делу показали невероватно звездаштво и љубав према клубу.

Од момента када смо крочили у Приједор и осетили какав су нам дочек спремили мештани, знали смо да следи нешто што ћемо дуго, дуго памтити. Транспарент: „Учлани се“ послао је недвомислену поруку коју су и Приједорчани јако добро схватили па смо срушили све рекорде када је у питању прилив нових чланова, чак 350 звездаша је љубав према клубу доказало делом. Резултат који је питање да ли ће се икада оборити, али и озбиљан изазов за све градове које ћемо још посетити у виду црвено-белог каравана. Град који је оборио све рекорде је показао да дише за Црвену звезду, а сама атмосфера по постављању наше фан-зоне била је баш онаква каква доликује једној великој и заједничкој љубави.

Градски трг је био у црвено-белим симболима, звездаши су махали заставима, а највећи ред се направио управо испред пулта Сервиса за чланство. Како је време одмицало, чинио се да је ред све већи, а резултат на крају нам је дао и јасно објашњење због чега је то било тако. Малишани су хитали да се сликају са пехарима, док су они најватренији направили велики кортео и широко развили транспарент: „Биће дана, биће лета, бићеш опет првак света“, а добро познате навијаче песме само су допринеле звездашкој атмосфери. Гласни су били и они искусни навијачи, они који су били у Барију 1991. године када смо се попели на кров Европе, који су са поносом показивали карте са утакмице коју сви заљубљеници у Црвену звезду знају напамет.

Навијачи су за ову прилику направили и специјалне мајице, а громогласним аплаузом испраћен је црвено-бели аутобус на одласку из града који нас је потпуно одушевио и који ће нам дефинитивно служити као пример звездашког упоришта. Приједор заиста живи за Црвену звезду.

Дружење настављамо и сутра, а дестинација је Добој.

The post Невероватних 350 нових чланова у Приједору appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment