Moja Crvena Zvezda
Архива

Robi zadovoljan pripremama, očekuje još dva nova igrača

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki je put Budve poveo 29 fudbalera kako bi svi imali jednaku šansu pred nastavak sezone i posebno pred odlazak u Antaliju.

Mladi trener Crvene zvezde smatra da je ekipa na pravi način shvatila početak priprema i da će u Budvi još lakše izdržati jači ritam rada.

„Motiv momaka koje imam je zaista izvanredan. To sam i očekivao. Radi se o igračima koji vole klub za koji igraju i koji će zbog toga dati maksimum na svakom treningu. Meni je to izuzetno važno. Insistiram na disciplini odmora, hrane i odnosa prema radu i momci za sada sve ispunjavaju. Uz sve to Srdjan Zirojević ih ne štedi“, kaže Prosinečki

Fudbaleri Crvene zvezde će na pripremama u Budvi odigrati tri prijateljska meča, prvi već 19. januara protiv Zete.

„Hoću utakmice što pre jer na njima se najbolje vide mane i vrline a i na njima se najbolje trči. Mislim da treba da igramo što više i da bi svi igrači pokazali jesu li ili nisu. Zato ćemo u Budvi igrati tri meča a u Antaliji pet utakmica „, kaže Robi.

Prosinečki ističe da će mu se u narednih nekoliko dana pridružiti još dva pojačanja sigurno.

Salata je očigledno bio preskup, dok Božić još egzistira kao potencijalno pojačanje kluba. Treba nam štoper, to sam rekao sto puta i sada čekamo rešenje posle Salate. Samo malo strpljenja, biće sve kako treba.“

Повезане вести