Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Победа као увертира за Ференцварош

Црвена звезда је савладала Спартак у оквиру 14. кола Суперлиге Србије резултатом 3:0, чиме смо још једном показали да се налазимо у фантастичној форми, а разлога за радост после меча имао је шеф стручног штаба нашег тима Милош Милојевић.

Отворили смо меч веома добро, били агресивни када је требало уз брз проток лопте и то је нешто што ми се свидело у првом полувремену. У другом смо рутински меч привели крају и то није нешто што ми се свиђа, та енергија играча који уђу са клупе – данас то није било добро, јер они не смеју да спуштају, већ да подижу ритам. Помогао им је и судија који је спустио ритам као да је утакмица ниже лиге, тако да ни тиме нисам задовољан. Ипак, честитам момцима на победи и навијачима на подршци, то су позитивне ствари – почео је Милојевић.

Оно што је посебан утисак на овом мечу оставило су два гола Гобељића, али и деби младог Пруцева.

– То су ствари које дођу саме од себе. Да ли је гол дао Гобељић или неко други, то је мање битно, али драго ми је и због њега и због Пруцева. Најбитније је да смо освојили три бода и да се што боље спремимо за Ференцварош.

Верује Милојевић у добар резултат у Мађарској где ћемо у четвртак од 21 час гостовати Ференцварошу.

Ако поновимо однос из утакмице против Ференцвроша, као и из првих 45 минута данас, мислим да имамо изгледне шансе да остваримо добар резултат у Мађарској. У Европи се не прашта спавање, да се 45 минута преспава, то не може – закључио је Милојевић.

The post Милојевић: Победа као увертира за Ференцварош appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE окт 9, 2022 at 19:47

KAKVA TVOJA UVERTIRA,GLEDAJ DA NE PRIMIMO 5 KOMADA SA TVOJOM IGROM KOJA JE TIPIČNA SELJAČKA,BEZ MARKACIJE,OTRIKAVANJA,OŠTRIH CENTARSUTEVA itd. IGRA TI JE MAJSTORE DVE NULE..POGLEDAJ MALO GLODARE KAKO MELJU A IGRA PRELEPA ZA GLEDANJE

Reply

Leave a Comment