Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у Анталији – Пресинг на последњу линију

Након јучерашње утакмице у којој су фудбалери Црвене звезде савладали азербејџански Нефчи резултатом 1:0, данас су одрадили и шеснаести тренинг у Анталији, који је био нешто слабијег интензитета од уобичајеног, јер нас у наредна два дана очекују два меча, а главни акценат био је на пресингу намењеном за офанзивце.

Због згуснутог распореда у Анталији, где ћемо за четири дана одиграти три утакмице, данас је на програму био само један, поподневни тренинг. По изласку на терен, изабраници Милоша Милојевића су одрадили уобичајену активацију, а одмах потом се прешло на рад. Тренерски тим је првотимцима задавао ситуације пресинга на последњу линију, све у циљу да би наши офанзивни фудбалери на што бржи и бољи начин дошли до лопте, а потом се и организовали за завршницу. Највише су се истицали наши брзоноги фудбалери, а Осман Букари и Стефан Митровић су просто бриљирали.

Уследила је популарна „шева“ како се наши играчи не би превише замарали јер их за мање од 24 сата очекује и трећи меч на припремама против Копра. Рад је завршен игром на два гола на скраћеном простору. Прво су изабраници Милоша Милојевића имали захтев да се ослободе лопте након два додира, а онда је уследила и слободна игра.

Нису крили осмехе са лица првотимци Црвене звезде током читавог тренинга, али и током повратка у хотел, што говори о сјајној атмосфери која влада у нашој свлачионици. Утакмица са Копром на програму је сутра од 15 часова по нашем времену, док ће дан касније наши момци укрстити копља са Динамом из Тбилисија у истом термину.

The post Звезда у Анталији – Пресинг на последњу линију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment