Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеЏудо

Златно искуство подмлађене Звездине екипе на Континентал купу

Подмлађена Звездина екипа стекла је искуство злата вредно на међународном такмичењу, Континентал купу у Москви.

Екипа предвођена Миланом Вујком потпредседником, у саставу Јован Нишкановић, Бисангур Шахидович, Марко Сарић, Војин Ћаловић, Огњен Ђуришић, Василије Грујичић, Ђорђе Миланов, Вукашин Гачић, Василије Јововић, Димитрије Недељковић, тренер Давид Радуловић, и генерални секретар Владан Гачић остварила је добар утисак на јаком међународном такмичењу “Континентал џудо лиги”.

Лепа организација, велики број екипа. Звездин тим са којим смо наступили је изузетно млад. Одлучили смо се на овакав састав због обавеза према програму за Светско првенство и сакупљање бодова за Олимписке игре првог тима. Треба истаћи да нам је недостајало пар важних појединца. Уједно неке повреде су нас омеле да остваримо убедљивији наступ – рекао је Давид Радуловић тренер екипе Црвене звезде.

Црвено бели тим у Москви на татамију Палате борилачких спортова АК Барс, остварили су две победе и два пораза. спортских спортова комплекса

Зато можемо да кажемо да је наступ био половичан. Екипе су биле уједначене. Утисак је изузетан, пре свега одлично организовано такмичење и квалитет екипа на врхунсом нивоу. За наше младе џудисте ово је била идеална прилика да осете атмосферу на екипним међународним мечевима који доносе другачију емоцију и где им је потребно веће искуство и изузетна смиреност – закључио је Давид Радуловић.

The post Златно искуство подмлађене Звездине екипе на Континентал купу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment