Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели допутовали у Љубљану (понедељак, 18)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет допутовали су у Љубљану где их у понедељак од 18 часова очекује заостала утакмица 3.кола АБА лиге која је првобитно одложена на захтев љубљанског тима.

Црвено-бели одлазе у Љубљану на меч са старим ривалом без резултатског императива јер су након “расплета” у Подгорици на позицији број 2, али желе да наставе са победничким ритмом пред старт плеј офа у коме их очекује И прва утакмица четвртфинала са екипом Задра.

Црвено-бели у складу са пропозицијама такмичења неће моћи да рачунају на аргентински тандем Вилдоза – Кампацо (који су након првобитно заказане утакмице стигли у клуб па немају прво да играју у заосталом мечу) али се тим полако комплетира за завршницу :

Идемо у Љубљану да одиграмо добру утакмицу, истина резултатски притисак не постоји,али када носис дрес Црвене звезде притисак је увек ту И увек желимо да победимо, било када И било где. Тако ће бити И у Љубљани. У серији смо победа, И желимо да у добром ритму дочекамо почетак доигравања у АБА лиги где су наше амбиције познате – рекао је тренер црвено-белих Душко Ивановић.

Стефан Лазаревић: – Остаје нам још та једна утакмица пред плеј офа коме се сада окрећемо али желимо да одиграмо добру чврсту утакмицу у Љубљани И дођемо до победе. Иако нема такмичарски значај, свака победа је важна јер се њима гради самопоуздање за наставак а то је плеј оф И завршница сезоне. Имали смо времена да се одморимо, све смо комплетнији иако у Љубљани нећемо имати Факунда И Луку, али И довољно дугу клупу да одиграмо добру утакмицу.

Утакмица 3.кола Цедевита Олимпија – Црвена Звезда Меридианбет игра се у понедељак од 18 сати, плеј оф за црвено-беле стартује наредног викенда утакмицом у Београду против Задра.

The post Црвено-бели допутовали у Љубљану (понедељак, 18) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment