Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бесплатан улаз за децу до 14 година против Радника

Наш клуб обавештава најмлађе звездаше да ће капије на источној трибини стадиона “Рајко Митић” бити отворене за све малишане старости до 14 година на дуелу између Црвене звезде и Радника из Сурдулице, који је на програму у суботу, 4. новембра од 18 часова.

У оквиру 14. кола домаћег шампионата изабраници Барака Бахара ће дочекати тим Радника на Маракани, а сада већ традиционално, као што је то био случај на мечевима одиграним на нашем стадиону, улаз је бесплатан за све дечаке и девојчице. Наиме, малишани који имају до 14 година могу уз пратњу једне одрасле особе да слободно приступе трибинама највећег српског стадиона на источној страни.

Сигурни смо да ће најмлађи звездаши још једном показати љубав према црвено-белим бојама!

Подсећања ради, карте за утакмицу са Радником можете обезбедити путем ЛИНКА, али и на благајнама Маракане у петак од 10 до 18 часова, као и суботу од 11 сати до почетка меча.

Цене карата су:
Север – 400 динара
Исток – 500 динара
Запад – 700 динара
Трибина Синиша Михајловић – 1400 динара
ВИП 1 и 2 – 6500 динара
ВИП Галерија – 8500 динара

Подсећамо све звездаше да ће и на утакмици против Радника бити организована наградна игра под називом “Пронађи и одвези”, а сви они који буду били на стадиону ће моћи у њој да учествују и уз мало среће освоје аутомобил Toyota Aygo X.

The post Бесплатан улаз за децу до 14 година против Радника appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment