Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети за петицу

Црвена звезда је убедљиво савладала екипу Олеа у оквиру 12. кола Кадетске лиге Србије, резултатом 5:1. Блистао је Алекса Василић са два поготка, а пратили су га Илија Тадић, Даворин Тошић и Стефан Младеновски који је поставио коначан резултат, чиме је тим Слађана Николића освојио три бода.

Црвена звезда – Оле 5:1 (2:0)

Стадион: ,,Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда”.

Судија: Ђорђе Томић.

Стрелци: Тадић у 5, Василић у 22. и 62, Тошић у 56. и Младеновски у 78. минуту за Црвену звезду, а Ракочевић у 50. минуту за Оле.

Жути картони: Василић (Црвена звезда), Проданић (Оле).

Црвена звезда: Бекоња, Булатовић, Рогановић, Манојловић (од 61. Стојановић), Тошић (од 61. Костов), Ивановић (од 63. Стојковић), Мишић (од 61. Љујић), Дамјановић (од 61. Младеновски), Бубања, Тадић, Василић.

Оле: Пешић, Поповић (од 83. Живановић), Секулић, Илић, Новичић, Ракочевић, Проданић (од 83. Аџић), Ранђеловић, Вараклић, Димичић (од 83. Гутић), Милановић.

Пресинг Звездиних кадета није могао да прође без резултата, на шта су нас и навикли Николићеви ученици, па је већ у четвртом минуту Тошић прошао по левој страни и одиграо повратну за Василића који је гађао ближи угао, али је лопта завршила тик поред стативе. Минут касније, Звезда долази до предности преко Илије Тадића који је виспрено реаговао и одузео лопту гостима у опасној зони, те мирно затресао мрежу ривала. Предност је удвостручена у 22. минуту када се лопта од пречке одбила до Тошића, а запажени офанзивац упослио Алексу Василића који је у паду успео да се снађе и савлада Пешића. До краја полувремена је изгледну прилику имао и Дамјановић када је у 39. минуту након центаршута Ивановића шутирао снажно из волеја, али преко гола.

Гости су смањили у 50. минуту преко Ракочевића, али је Звезда спремила два брза одговора. Прво је у 56. минуту, Мишић претрчао комплетну одбрану ривала и оставио перфектну лопту за Даворина Тошића ком није било тешко да погоди празну мрежу, да би затим у 62. минуту, након дриблинга Љујића виђена несебична асистенција за Василића, коме је припао лакши део посла. Коначан резултат постављен је у 78. минуту када је Стефан Младеновски искористио додавање спољним делом стопала од стране Василића и ставио тачку на меч.

The post Кадети за петицу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment