Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш: Играчи су спремни, мотивисани и жељни доказивања у Лиги шампиона

Тим Црвене звезде до 18 година ће у уторак, 7. новембра од 16 часова дочекати немачки РБ Лајпциг на стадиону “ФК Вождовац” у оквиру четвртог кола групне фазе Лиге шампиона. Пуни оптимизма пред меч су шеф стручног штаба нашег тима Ненад Милијаш, као и капитен екипе Алексеј Вукичевић.

Везали смо две победе у домаћем првенству, након пораза у Немачкој, што нам је било од суштинског значаја на пољу самопоуздања. Момци су се психолошки издигли и међу собом су креирали снажну групу, где једни друге посматрају као пријатеље. То су фактори предодређени за успех. Пред нама је изузетно важан дуел против одличног противника. Анализирајући меч у Лајпицу имали смо могућност да упознамо нашег ривала изблиза и уверимо се у предности и мане које поседује. Све ће нам то послужити у припреми утакмице, како би одиграли још боље. Играчи су спремни, мотивисани и жељни доказивања на великој сцени. Биће ово прилка да поново остваримо позитиван резултат пред домаћом публиком и навијачима, који ће сигуран сам пружити подршку младим играчима. Посматрајући табелу делује да имамо императив победе, али напротив циљ нам је развој играча. Резултат ће сам стићи као плод преданог рада, огромног залагања и фудбалског квалитета – рекао је Ненад Милијаш.

Капитен омладинског састава београдских црвено-белих Алексеј Вукичевић верује у тимски и индивидуални квалитет екипе, те прижељкује позитиван резултат на домаћем терену.

Видели смо у Немачкој да можемо да будемо равноправни са Лајпцигом, па чак и да их надиграмо, иако то резултат на крају није показао. Заиста нам је тешко пао пораз, али сада је прилика да добром партијом покажемо да смо још увек у игри и да имамо квалитет за европско пролеће. Имамо квалитет, добру екипу, тимску хемију, и сигуран сам да ћемо остварити позитиван резултат. Одлично тренирамо, уигравамо се, и као што рекох, заиста их добро познајемо, што ће се и видети на утакмици – поручио је млади дефанзивац.

The post Милијаш: Играчи су спремни, мотивисани и жељни доказивања у Лиги шампиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment