Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда одржала „Отворен дан” на Маракани

Црвена звезда је традиционално наставила да пружа шансу најмлађима, те и ове године угостила све талентоване малишане рођене у периоду од 2013. до 2017. године који су желели да се докажу и добију прилику да наставе да тренирају у нашем клубу.

Велико интересовање код малишана је још једном завладало након информације да ће Црвена звезда организовати “Отворен дан“, с обзиром да се огроман број талентованих дечака појавио на проби на теренима иза југа Маракане. Укупно 192 видно узбуђена момка су имала прилику да прикажу таленат, а ове године тренинзи су спроведени у две групе. На терен су прво истрчали дечаци рођени 2013. и 2014. године, док су нешто касније прилику добили малишани који су рођени 2015, 2016. и 2017. године.

Укупно 22 тренера, скаута и стручњака је посматрало издања деце, а задовољство услед великог одзива изразио је и координатор наше школе фудбала Владимир Цвјетићанин.

Увек је задовољство организовати овакве догађаје. Црвена звезда је још једном показала да је одувек била и да ће остати највећи клуб у овом делу Европе, а управо ова активност иде у прилог томе. Наш циљ је да прикупимо најталентованију децу, за коју је ово увек одлична прилика да покажу да поседују таленат и да можда остваре своје снове. Одлучили смо се да обухватимо чак пет генерација, иако смо до сад практиковали да то буду четири, те су се појавила и деца са којом до сад нисмо имали прилике да радимо. Укупно 22 тренера, скаута, координатора и осталих је радило са малишанима, а сигуран сам да нам ниједан таленат није промакао. Анализе које радимо показују да је 32 процента кадра који игра у Црвеној звезди пореклом са оваквих догађаја, па самим тим “Отвореном дану” приступамо темељно и озбиљно како не бисмо пропустили ниједног талентованог дечака – закључио је Цвјетићанин.

The post Звезда одржала „Отворен дан” на Маракани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment