Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Очекујемо хитну реакцију АБА лиге – која ћути данима!

КК Црвена звезда Меридианбет принуђен је још једном да се огласи јер ни након напада на људе из делегације нашег клуба и новинаре који су допутовали у Задар – нема никакве реакције из АБА лиге!

Све оно што се дешавало у суботу увече нападом на новинаре и људе из делегације КК Црвена звезда Меридианбет је нажалост само логичан наставак онога што је иницирано 08.11.2023.године саопштењем навијачке групе „Торнадо“ који је било својеврсан позив на линч?

АБА лига је том приликом остала нема, иако је лига коју играмо названа „приватном српском прћијом“ али и пропустила прилику да спречи раст ничим изазване тензије, која се у суботу претворила у насиље и лов на наше људе по Задру.

Због свега тога, иако их сматрамо директно одговорнима због ћутања, као челнике АБА лиге: директора Дубравка Кметовића, спортског директора Милију Војиновића, Вану Дунов председавајућу АБА лиге ( и директорку КК Задар уједно), дисциплинског судију Хрвоја Видана и Александра Тодоровића директора за медије, да се хитно огласе и донесу конкретне одлуке како се недељна утакмица не би претворила у наставак ове „кампање“ која је очигледно најављена још пре три дана. Са којим разлогом и у чијем интересу – није нам познато!

Резултате нечињења, ћутања на то саопштење смо видели у суботу увече озбиљним повредама невиних људи.

КК Црвена звезда Меридианбет зато још једном подсећа јавност да је у суботу увече и званично захтевао да се утакмица 7.кола АБА лиге одигра без присуства публике, јер сматрамо да после свега што се дешавало у претходних неколико дана и кулиминирало нападима у суботу, не постоје услови да се ова утакмица одигра уз присуство публике. Или ћемо још једним „трулим компромисом“ или новим ћутањем АБА лиге „проверити“ да ли ове акције имају још неку „епизоду“ сачувану за халу, утакмицу и кошаркаше Црвене звезде?

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Очекујемо хиту реакцију АБА лиге – која ћути данима! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment