Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Пролећне премијере омладинаца и кадета

Јуниори и кадети Црвене звезде након зимске паузе настављају такмичење у националном првенству. Црвено-бели омладинци ће угостити Вождовац у петак од 13 часова на теренима иза југа Маракане, док ће изабраници Слађана Николића играти као домаћини против истог противника у недељу од 11 сати. Првотимци Графичара свој дуел играју у понедељак од 17 часова у Лазаревцу против Колубаре.

Фубалери Ненада Милијаша ће у оквиру 17. кола Омладинске лиге Србије дочекати Вождовац у петак од 13 часова на помоћним теренима стадиона “Рајко Митић”. После дуге паузе између две полусезоне, црвено-бели настављају борбу за шампионски пехар. Наши јуниори су вредно радили током претходна два месеца, уз припрему кроз седам контролних утакмица, а нема дилеме да су се омладинци ужелели такмичарских мечева. Имаће талентовани фудбалери додатни мотив на пролећној премијери, с обзиром на то да је први дуел на гостујућем терену из јесењег дела првенства завршен победом популарних “Змајева”. Сусрет Црвене звезде и екипе из Заплањске можете пратити директно на каналу Звезда ТВ.

Кадетска селекција нашег тима ће дочекати истог ривала у недељу од 11 часова на теренима иза јужне трибине Маракане. Идентичан програм припреме за другу полусезону су прошли и пулени Слађана Николића, који су радили у Београду и Требињу током претходног периода. У оквиру 17. кола домаћег шампионата пратићемо интересантан меч Звезде и Вождовца, а улогу фаворита и императив победе имаће домаћи тим који се бори за трофеј на крају сезоне. Сусрет кадетских селекција ова два ривала је доступан уживо на програму Звездине клупске телевизије у недељу од 11 сати.

Сениори Графичара ће у понедељак од 17 часова гостовати Колубари у оквиру 24. кола Прве лиге Србије. Екипа са Сењака је одлично отворила други део сезоне, уз статистику од две победе и једног ремија. У претходној рунди тим Марка Неђића је одиграо нерешено (2:2) против Текстилца на свом терену, док је пре тога савладао Инђију (1:0) и ОФК Београд (0:2). Ново гостовање је пред Графосима, које ћете бити у прилици да испратите на Звезда ТВ-у у горе истакнутом термину.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – Вождовац (Уживо)

Субота, 10 часова, пионири – Чукарички – Графичар

Недеља, 9 часова, млађи пионири – Црвена звезда – ИМТ

Недеља, 11 часова, омладинци – Војводина – Графичар

Недеља, 11 часова, кадети – Црвена звезда – Вождовац (Уживо)

Недеља, 13 часова, кадети – Војводина – Графичар

Недеља, 15 часова, пионири – Црвена звезда – Вождовац

Понедељак, 17 часова, ПЛС – Колубара – Графичар (Уживо)

 

The post Најава преноса – Пролећне премијере омладинаца и кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment