Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

У Суботици отворен клуб навијача

На самом северу Србије, у Суботици, основан је нови клуб навијача фудбалског клуба Црвене звезде. У препуној сали Велике већнице пред више од 500 присутних чланова изабрани су први међу једнакима, односно председник и генерални секретар новооснованог клуба. Место првог човека припало је Небојши Црногорцу, док је функција првог оперативца поверена Дејану Анђелковићу.

Испред нашег клуба догађају су присуствовали ветерани и легенде Стеван Остојић и Милош Шестић, директор маркетинга Горан Броћић, затим првотимац Марко Перовић, као и неколико познатих личности, пре свих Иван Зељковић. Популарни Зека милионер обратио се присутнима правим Звездашким говором и добио громогласне овације и аплаузе. Током бирања руковоства организовано је учлањење нових чланова у нашу навијачку породицу, а нову чланску карту извадило је око сто Суботичана.

Овде се не заустављамо, већ се већ у блиској будућности планира отварање новог клуба навијача, све док сваки град у Србији и свака средина у којој живе Звездаши не добије своје „представништво“.

Повезане вести

6 comments

stanko мар 31, 2012 at 12:21

kakve su šanse da do toga dođe u ljubljani?

Reply
ncz мар 30, 2012 at 23:48

mislim da se u nisu jos nije osnovao klub navijaca,to mora da se uradi,bice to pravi spektakl.posle Bg,NIS ima najvise navijaca ZVEZDE,malo je bedno zbog radnickog,ali ko ce voleti drugi klub pored zive ZVEZDE….IDEMO DELIJE

Reply
Anka мар 30, 2012 at 18:29

Svaka cast, treba osnivati svuda da se vec jednom zapuse usta ovim glodarim koji samo „njacu mi smo grobari najjaci smo najjaci“, JESU NAJJACI SU ALI NA CRTANOM FILMU I NA NITENDO IGRICI.

Reply
M.V.P мар 30, 2012 at 13:26

Da li ce uskoro biti otvoren i u Leskovcu?

Reply
urke мар 30, 2012 at 22:34

Ja sam hteo da pokrenem tu inicijativu ali niko mi nije odgovarao na postavljena pitanja iz zvezdine administracije. Poslao sam im preko 20 emal poruka sa pitanjima sta je sve potrebno da bi se jedan navijacki klub osnovao. Ako neko zna i ima informaciju neka mi odgovori ovde. Hvala . A svi zvezdasi iz Leskovca i okoline neka budu spremni za akciju.

Reply
alex86 мар 30, 2012 at 12:48

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=03&dd=30&nav_category=16&nav_id=595805
Polako ali sigurno odmotava se klupko.Ja se nadam da ce se vrlo brzo saznati zasto je Piksi onako naprasno pobegao u Japan.Ono sto on kaze da je dobio ponudu koju nije mogao da odbije,ne pije vodu,to je posle ovih incidenata jasno kao dan,a ovo je jos jedna potvrda te price.
I da ne zaboravim da cestitam Delijama iz Subotice za formirani klub navijaca.

Reply

Leave a Comment