Moja Crvena Zvezda
Архива

U subotu protiv Krke

Uroš Nikolić

U 19.kolu NLB lige, košarkaši Crvene zvezde dočekuju u hali „Pionir“ ekipu Krke.

Crveno beli igraju protiv ekipe koja se nalazi u vrhu tabele i deli isti skor kao prvoplasirani tim regionalnog takmičenja. Zvezda će imati priliku da pred svojim navijačima ostvari još jednu pobedu i da trijumf protiv Zadra u prošlom kolu dobije još veći značaj.

Pred subotnji meč, trener Crvene zvezde , Mihailo Uvalin je izjavio:


„Posle gostovanja u Zadru i povoljnog ishoda za nas, nalazimo se u situaciji da nastavimo u istom ritmu. Svima je jasno da će biti veoma teško jer nam u goste dolazi jedna od najboljih ekipa u NLB ligi. Po igri i po rezultatima, ekipa Krke je pokazala da će se boriti za visoki plasman i F4 regionalne lige. Mi moramo da živimo u realnosti i da shvatimo da nastavljamo borbu za opstanak a ispred sebe imamo ekipu koja se bori za najveće moguće domete. Nemamo pravo da se opustimo, već pokušamo da velikom borbom dodjemo do povoljnog rezultata. U ovakmim utakmicama nije ni bitno ko je favorit, sanse su podjednake. Svaka utakmica donosi nešto novo i naši igrači moraju da pruže i više od maksimuma“.

Kao i do sada verni navijači Crvene zvezde su jedan od velikih elemenata i njihova podrška je potrebna timu sa Malog Kalemegdana , a sa tom činjenicom se složio Uvalin i dodao:
„Ovom prilikom bih pozvao sve navijače da nam pomognu i budu uz nas. Pokazalo se da je njihova podrška jedan od bitnih faktora, da uz pomoć dobre atmofere možemo da uhvatimo dobar zamajac i da tim tada igra bolje.
„Napravili smo „brejk“ u prošlom kolu i nadam se da će i to biti jedan pozitivan faktor u daljoj borbi za opstanak koja ne može da prestane do kraja lige“, rekao je Uvalin.

Utakmica se igra u subotu, 29.januara u hali „Pionir“ sa početkom u 19 časova .
Ulaz na tribine je slobodan, samo uz kartu koja se može podići na blagajni hale „Pionir“ od 15 časova.

Повезане вести