Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Кадети поново шампиони Србије!

Победом над екипом Слоге из Краљева убедљивим резултатом 6:0, кадетска селекција фудбалера Црвене звезде окитила се насловом најбоље екипе у Србији. Момци рођени 1995. године предвођени бившим играчем нашег клуба Ивицом Момчиловићем, захваљујући одличним издањима током целе сезоне, први су прошли кроз циљ.

– Остало је да се одиграју још два кола до краја првенства, али ти резултати не могу да утичу на коначни пласман. Обезбедили смо титулу, и наравно да сам презадовољан услед тога, јер су младићи које предводим од првог кола били најбољи и показали што ме посебно радује велики тимски дух, односно снагу колектива.

Да се ради о изузетно талентованој генерацији из којих ће неко верујемо врло брзо покуцати на врата сениорске екипе, потврђује и податак да двојица фудбалера већ имају професионалне уговоре са клубом.

– Више сам него поносан и срећан због успеха који су момци постигли. Филип Јанковић и Вељко Симић већ су потписали профи уговоре, али не желим да говорим о појединцима, већ само о колективу. Неколицина има и стипендије клуба и свакако верујем да ће из ове екипе врло брзо неко одскочити и заиграти за први тим – уверен је Момчиловић, члан златне генерације Црвене звезде која је освојила титулу првака Европе и света.

Млади стручњак још увек не зна да ли ће у наредној сезони наставити да ради са овом екипом или ће брусити бисере из неке друге селекције.

-Та одлука је на људима из клуба. Свакако да бих волео да наставим да радим са овим момцима и у омладинској конкуренцији и да их изведем до краја јуниорског стажа, али то не зависи од мене. Сада се само фокусирамо на утакмицу са Партизаном која се игра у среду 6. маја на теренима Војне гимназије. Без обзира што смо узели титулу дерби је увек дерби и идемо на победу – закључио је Момчиловић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

14 comments

stefan јун 4, 2012 at 18:09

STA JE SA GODISTEM 2003 KOJE VODI ZLATKO KRMPOTIC

Reply
KureDelija јун 3, 2012 at 19:36

e a sta se desava sa Vedadom Savicevicem pricali su da je veliki talenat sad ga nema nigde? :S

Reply
gile јун 2, 2012 at 23:32

OooO ZvezO ZvezDanA moJa JeDina

Reply
danilo јун 2, 2012 at 22:56

Bravo.Sta su uradili omladinci?

Reply
милпар јун 3, 2012 at 15:21

1:1 Михајловић дао гол.

Reply
milos 90 јун 2, 2012 at 20:38

trebali su da stave ko je dao golove 😀

Reply
milos 90 јун 2, 2012 at 20:37

aha zato su vratili Jankovica u kadete!!! da bi lakse dosli do titule…..:D
BRAVO MOMCI!!! PONOSNI SMO NA VAS!!! PRED VAMA JE VELIKA BUDUCNOST!!!

Reply
D.S. јун 2, 2012 at 19:44

Ne spominjite Jankovica dok decko ne odluci sta ce sa sobom !

Reply
Icaaa јун 2, 2012 at 19:13

da li vi milsite da ce ga se liberec (sampioni ceske) odreci ???

Reply
Stevan R. јун 2, 2012 at 18:40

Bice s’vama, bice s’vama liga sampiona liga sampiona…

Reply
KureDelija јун 2, 2012 at 18:31

Svaka cast deco !!! jos samo da pobedite Jugoslovesnku Armiju 😀 Nase klinci jos od mladih kategorija moraju da se navikavaju da bise Patlidzan 😛

Reply
Sasa јун 2, 2012 at 17:03

Svaka cast,najbitnije je da nauce fudbal da igraju,rezulatti ce sami doci,to je njamanji problem u tim kategorijama.Nego bih jako voleo kad bi zvezda dovele Milosa Bosancica koji je igrao u Partizanu,sad je preko..Jako veliki zvezdas,sad se ozenio i tako reci „skrasio si“ dobro bi dosao na sredini terena..

Reply
Urke јун 2, 2012 at 19:08

Igra u Ceskoj,za Slovan Liberec,i ja sam spominjao njega,voleo bih da ddoje…kao sto kazes,veliki je zvezdas…igrao je dobro za mladu reprezentaciju,tako da je sigurno mogao samo da napreduje,svakako bi nam dobro dosao 🙂

Reply
Transfers јун 2, 2012 at 19:44

A do pre 5 meseci nista ni culi za njega,ma dajte molim vas !

Reply

Leave a Comment