Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Бајко продужио уговор: „Желео сам што дужи!“

Након Срђана Мијаиловића и Бобан Бајковић је продужио уговор са Црвеном звездом. Одлични голман је парафирао уговор до 2014. године, те ће тако и на даље чувати мрежу нашег тима.

„У клубу сам од 16. године сам и када ме је генерални секретар позвао да разговарамо о продужетку сарадње, једини услов ми је био да уговор буде што дужи. Клуб је мој менаџер и искрено никад не бих ишао из Звезде, изузев ако се појави баш добра понуда. Много сам срећан у овом клубу. Неизмерно срећан“, истакао је Бајко који ће тако у клубу бити чак 10 сезона!

„Бајко је дете Црвене звезде. Сјајан, потпуно аутентичан момак и одличан голман. Од када је дошао на Маракану, искрено, доста је пропатио, и сада је време да му „вратимо“ продужетком сарадње, а он ће се нама одужити одличним одбранама“, истакао је Ђорђе Стефановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

82 comments

4-4-2 јул 28, 2012 at 14:01

ako nastavi kao protiv naftana moze u sopot zajedno sa mikicem i presednikom trenutnim,jebo ga obraz ni pokusao nije odbraniti udarce…lopta 5 minuta leti u peterac on posmatra covek pa posle histerise na saigrace…sta je islo u go uslo je…mrs…

Reply
haos јул 28, 2012 at 00:52

E moj bajko svi mi zelimo duzi…:)

Reply
goran јул 27, 2012 at 23:46

steta……velika steta……ovaj covek nema pojma sa zivotom a kamoli sa svojim poslom ……..steta

Reply
darko јул 27, 2012 at 20:12

Bajko hvala na svemu i dalje te volimo,ali vreme je da prepustis gol kirovskom koji je po meni bolji 🙂 poz

Reply
Rambo sa Balkana јул 27, 2012 at 20:09

A jel ste baš morali da iz gluposti idete u glupost?

Reply
madness2233 јул 27, 2012 at 20:09

Igraci su krivi za ovaj rez.Ti isti su gazili na prolece a sad ne mogu da se odbrane.To su isti ljudi,tako da po meni trener jeste kriv za taktiku,ali igraci mnogo vise za samu igru.Povedes 2-0 ,sta trener i mi tu da kazemo-pomislimo?Mikic i Maksa su krivi za 1.gol.2 gol-desava se da se primi takav gol,desava se da se primi sa gola na gol,po meni krivi Krneta i Maksa,vise nego Bajkovic,i 3.gol krivi igraci sredine izgubismo loptu,kontra i gol,Bajko jedan na jedan sanse su 50-50.Daleko od toga da Bajkovic nije kriv,mnogo drugacije pristupa utakmicama po meni,lezerniji je dosta,nije to onaj od pre godinu-ipo.I Dzajic da se vrati bez nekih 4-5M ulozenih u prave igrace-iskusne nema leba.Manite se vise decom,talentima itd.Zvezdi treba TITULA,dobar REZ u evropi,to bez Pravih igraca nema sanse hteli vi ili ne,svidelo se to vama ili ne.

Reply
dragan јул 27, 2012 at 19:58

Ma kako toj rupi ugovor produzujete a Tosica i Borju terate?!
NESPOSOBNA UPRAVO MARS IZ ZVEZDE!! (to vazi i za tebe Robi)

Reply
Marv јул 27, 2012 at 19:28

a i kod prvog gola je fantasticno reagovao, samo zaboravio da ispruzi ruke

Reply
baba simana јул 27, 2012 at 19:02

kakav je to golman koji primi gol glavom sa 16 metara!?

Reply
emil јул 27, 2012 at 18:10

E ljudi ja ne mogu da verujem mijailovic potpisao ugovor uz klauzulu od 2 m … Klub nam se raspada ja ne mogu da verujem sta se desava …

Reply
Delija јул 27, 2012 at 17:53

I dosta vise sa tim VEsovicem. Decku svaka cast. A vi..Vi ste ga pljuvali, a sada kad je odigrao manje od pola utakmice dobbro on je kralj, car.

Reply
Darko јул 28, 2012 at 11:22

znaci treba da ga kritikujemo i dalje sto je jedan od rijetkih koji ostavljaju srce na terenu..treba mu dati podrsku nije ni njemu lako koliko smo ga kritikovali..mislim da ce sto se tice vesovica biti ista stvar kao sa kaduom kritikovali smo ga kako nije igrac za zvezdu i onda nas je sve demantovao sa fantasticnom proslom sezonom..vjerujem da ce i vesovic ove sezone biti odlican samo da nastavi ovako kako je krenuo u ovu novu sezonu

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јул 27, 2012 at 17:49

Pa sta bolje da je ostao, imamo solidnog golmana, a i da nije prodat otisao bi Turcima za neku sicu !!!!!!!!!!! A na UEFA rank listi mi smo 150, a Omonia 166 !!!!!!!! Mada to nista ne znaci !!!!!!

Reply
MarkoBG јул 27, 2012 at 17:53

Znači, precenjeni smo, i to žestoko!

Reply
Delija јул 27, 2012 at 17:48

Ko bre da kupi Mikica? Klubovima se vise isplati da kupe ajvar. Vrede isto…Samo sto se ajvar iskoristi za jelo, a od Mikica nema nikakve koristi.

Reply
DELIJA јул 27, 2012 at 17:37

Pojma ti nemas.,jesi zvezdas to stoji al si kao golman rupa..,i sve dok Takvi kao ti budu igrali u Zvezdi nema od nas nista..Krneta..Mikic.,Miric..Evandro..Dimitrijevic i ima ih jos..,to nisu igraci za ZVEZDU..,toliko.to je realnost..,daj Boze da dodje Dzajic..poz za sve DELIJE..

Reply
dragan јул 27, 2012 at 19:55

BRAVO.

Reply
Jovan јул 28, 2012 at 00:32

vi ste pacenici do pre nekoliko meseci ste hvalili i upravu i igrace i sve u klubu a sad ….sram vas bilo

Reply
Mirko BGRS јул 27, 2012 at 17:10

Oduševljen sam !Ja ne znam šta da radim od sreće još produžite ugovor sa Mikićem i Mirićem i ja mogu u Lazu lagano.

Reply
dragan јул 27, 2012 at 20:00

Neces biti brate sam.

Reply
cira јул 27, 2012 at 16:27

Po meni je Bajka trebalo prodati Turcima za 200 000 e i jos da im se duboko zahvalimo sto smo uopste uzeli neku kintu za njega. Bajko je totalno nesiguran golman koji brani samo ono sto ga pogodi.Naftan ga je bukvalno resetao,a kada dodje neko jaci bice smesno.Sta struka vidi u njemu a mi ne, nemam pojma uglavnom nece biti dobro po zvezdu ako bude prva opcija za broj 1

Reply
noradrenalin јул 27, 2012 at 16:04

Ma idi bre ovo j smesno. Covek primi 6 komada kroz usi i onda produzava ugovor. Mada nije on lud, racuna bolje da se obezbedi kada ga niko nece

Reply
Delija032 јул 27, 2012 at 16:16

A MNOGI SU GA TRAŽILI A MI GA NISMO DALI!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
MakiDSBG јул 27, 2012 at 16:32

Realno brate,to si u pravu! Moze da se nosi sa ovim nasim iz JSL Sparatk,Metalac i ostala sranja,koja imaju 2-3 suta u okvir gola.

Reply
qq јул 27, 2012 at 16:00

Potrosili smo posle Pizona jos jednu fudbalsku legendu. A za to nije kriv ni Robi ni mi navijaci,nego Lukic koji je imao tu ideju da ga dovede i da spasi svoju fotelju.

Reply
Delija јул 27, 2012 at 17:50

Pizon je bio extra igrac. Kao trener je 0.

Reply
dragan јул 27, 2012 at 20:02

Za klasu je bolji od Robija.

Reply
Pancev јул 27, 2012 at 15:59

Molim admine da objave tekst iz KURIRA o finansija u Zvezdi! I molim da objave izjavu Stefanovica zbog cega Babalj nece biti licenciran za Omoniju! Stefanovicu lazes za medalju!
Uprava napolje!

Reply
. јул 27, 2012 at 16:15

Bbalj nece biti licenciran zato sto Australijski savez nece da posalje papire dok se njegovom klubu ne upati novac. I plasim se da ce uskoro igraci krenuti protiv Robija i da ce to biti veliki haos u timu.

Reply
Vlajko јул 27, 2012 at 15:52

Prva stvar koji mnogi ovde ne pominju je Marko Vesovic? Ljudi, pa koliko smo ga mi pljuvali on i KAsalica su za mene bili najbolji u ove dve utakmice. Izvini Marko za sve, ja te u zivotu vise necu pljuvati. Decko je mnogo bolji na levom krilu nego na desnom, a takodje je ok i na desnom beku. Mikic je definitivno najgori igrac Zvezde, ne mislim u prvih 11, nego u celom igrackom kadru. Mislim da ce Asamoa sigurno da dobije sansu protiv Omonije, makar malo, tako smo se lako odrekli Oumarua a on sad kida u Vosi i redovno nam daje golove. Ne bi bilo ok da napravimo istu gresku. Milunovic ne moze da bude levo krilo, koliko god to Robi forsirao, nikad necu moci da shvatim tu njegovu tvrdoglavost iako ga volim kao oca. Imamo spiceve Kasalica, Milunovica i Babalja, Asamoa bi bolje delovao po krilu jer je brz kao gazela, moj prvi pik za to levo krilo. Mladenovic nije na nivou svojih partija od pocetka prosle polusezone i sansu bi morao da dobije Ljubo Nenadic koji je bio odlican na pripremama koliko sam mogao da zakljucim. O Babalju ne bih, mozda se mnogi i ne sloze ali on je za mene macka u dzaku. Kasalica za sada odlicno obavlja posao, i ne vidim koliko bi tu Babalj trenutno bio od pomoci. Na sredini, iako najvise dobrih fudbalera smo po meni i najgori(ipak odbrana gola pocinje od sredine). Micko mora da igra, i Milivojevic, jer su oni odlicni defanzivni igraci. Ne moze Cava da igra zadnjeg veznog, pa da se ja ponovo rodim. Evandro je potpuno van forme(moj omiljeni igrac u Zvezdi), sansu dati KAduu, on je toliko puta odigrao ok evropske utakmice. Ja licno bio bih presrecan da nam vezna linija bude Micko, Milivojevic, Savicevic al jbg. Odbrana, Jovanovic mora da igra! Ne moze da bude los igrac cim ima toliko nastupa za Crnogorsku reprezentaciju. Krneta je los, a u to Krnetino sivilo se utopio i Maksimovic kojeg takodje jako cenim. Bekovi, trenutno i najslabiji deo tima uz levo krilo koje ne postoji, dakle, po meni bi tu morali sansu da dobiju Nenadic i Vesovic pa kako bude, gore od onog protiv Naftana ja bih rekao da ne moze. Bajkovic, Vesovic, Maksimovic, Jovanovic, Nenadic, Micko, Milivojevic, Evandro(Kadu), Asamoa, Kasalica, Lazovic. Napad bi onda bio bas brz, i tu bi bila nasa najveca snaga. Sansu sa klupe da cekaju, Mladenovic, Savicevic, Milunovic, Babalj i ostali. Ne mogu da se otmem utisku da stalno dovodimo nespremne igrace ili to tako izgleda. p.s. Sto li sam ovo napisao kada sam svestan da ce zbog Robijeve tvrdoglavosti „kapiten“ i dalje biti nezamenljiv na desnom beku, Krneta na stoperu, Mladenovic na beku, ultra spremni Cava na zadnjem veznom, i vestacko krilo Luka Milunovic. Robi, mnogo gresis, i mnogo si tvrdoglav, iako te mnogo volim. Ljudi, mi uopste nemamo lose fudbalere, samo ne znam koji nam je k….c! Mislim da bi 4-4-2 bila idealna formacija za ovu ekipu. p.s. Naravno kad bi imali u ekipi jedne godine jedno levo krilo koje se sluzi levom nogom :D. Pozdrav svima.

Reply
madmix јул 27, 2012 at 16:07

bravo za tekst!

Reply
cira јул 27, 2012 at 16:17

Odlican komentar samo sto je meni najomrazeniji igrac g-din Goabel Evandro,jer se od njega mnogo ocekuje,a on to ne moze da nam pruzi.

Reply
Udzo јул 27, 2012 at 16:38

Mikica i Dimitrijevica odstraniti iz Zvezde…svaka cast za tekst…

Reply
Vlajko јул 27, 2012 at 16:47

Hvala, hvala :). Sta bih dao da tekstovi budu malo vedriji, al tako je kako je :(.

Reply
Delija јул 27, 2012 at 17:51

IZvini, mnogo ti je dugacak tekst. Mrzi me da citam toliko.

Reply
4-4-2 јул 28, 2012 at 14:09

kako god samo 4-4-2 i deru,100%

Reply
Djordje06 јул 27, 2012 at 15:44

Pa ne verujem stvarno!
Ajde sad realno da pogledamo stvari…
Bajko nije kriv za 2 gola od 3 vamo i tamo , kriv je za onaj glavom sto je dao tu je mogao bolje da intervenise , ali ja i dalje verujem da ce popraviti formu do pocetka lige , jer od evrope ove godine nema nista. A ako budemo prvi u ligi , idemo u kvalifikacije za ls , pa cemo moci da uvaljamo ove manekene sto nose Zvezdin dres , mislim na Mikica prvenstveno.
NEMA VELIKE LJUBAVI BEZ VELIKE RADOSTI A I BEZ VELIKE PATNJE!

Reply
noradrenalin јул 27, 2012 at 15:56

Mikica ne verujem.Pa ne bi ga uzeo fk Brodarac

Reply
Aimar јул 27, 2012 at 16:03

Kako kriv za onaj glavom,pa covek pogodio sam ugao,ne bi odbranilo 2 golmana onaj sut…

Reply
MaRe Delija јул 27, 2012 at 15:40 Reply
MaRe Delija јул 27, 2012 at 15:40

I pokazi da si pravi ZVEZDAS!

Reply
Republika Srpska јул 27, 2012 at 15:36

bajkovic mikic krneta dimitrijevic evandro miric vesic sto dalje od svetinje.golmani kirovski dmitrovic d bek lukovic stojkovic l bek mladenovic nenadic stoperi maksimovic spajic i jovanovic vezni red mijailovic kadu savicevic milivojevic vesovic i lazovic po bokovima alternative milunovic i asamoa napad kasalica babalj tu jos ubaciti nasu djecu cikic simic.dosta je bilo sa ovim nazovimo igracima.
kirovski

maksa jovanovic

vesovic mladenovic

micko

laza vukan asamoa

milunovic

kasalica

Reply
uprava napolje јул 27, 2012 at 15:32

Nije nam dobar Paseko,nije nam dobar Perovic,skup nam Borha…eto sad ce sabani da igraju. Hvala upravi na dobrim odlukama.

Reply
Ncssczv јул 27, 2012 at 15:42

kratko i jasno.

Reply
era јул 27, 2012 at 15:23

Ja cenim Robija i dalje ga podrzavam, ali imam neka pitanja na koja nemam odgovor:
-Kako mislis Robi da udjes u Evropu sa stoperima koji imaju 20 i 19 godina?
-Po kojoj logici je Mikic kapiten? Po stazu u klubu nije jer bi onda Bajkovic trebalo da bude pomocni trener. Po kvalitetu nije jer bi onda Lazovic trebao da bude trener. Po cemu je zasluzio da bude kapiten?
-Zbog cega prvo ti Robi, a onda svi ostali pricate kako je Čava odlicno uradio pripreme i kako je najspremniji, a juce je u 50. minutu iznemogao?
-Zbog cega na klupi sedi igrac koji u svakom mecu daje 150% sebe, Mijailovic? Sto smo produzili ugovor sa njim, ako ce sedeti na klupi? Bolje onda da smo ga prodali i doveli stopera.
-Jel Jovanovic bas tako nespreman da i posle mesec dana mora i dalje da odradjuje kondicione treninge?
-Jel na treningu ne vezbamo kontre? Juce smo imali najmanje 5 kontri u poslednjih 10 minuta utakmice (3 na 2, 2 na 2, 4 na 3, 5 na 3) i nijednu nismo zavrsili sutem.
Ovo je sve jako lose, ali se i dalje nadam. Protiv Omonije po meni bi trebalo da odigramo sa 2 zadnja vezna (Micko i Milivojevic), na desnom beku Vesovic i na stoperu ili Jovanovic ili dovedite nekog novog za ovih nedelju dana ali da nije povredjen i da je u formi.
Bajkovic
Vesovic-Maksimovic-Jovanovic-Mladenovic
Milivojevic-Mijailovic
Evandro
Lazovic-Kasalica-Milunovic

Reply
***DELIJA 1OO%*** јул 27, 2012 at 15:42

vesovica staviti na krilo, a na desnog beka lukovica, umesto bajkovica kirovskog, a milivojevic nije za zadnjeg vezno, juce se izgubio, i nema dovoljno zustrine ka mijailovic, a umesto evandra kadua ili savicevica…..msm da bi trebali forsirati cikica na levom krilu, a milunovica prebaciti u spic…sve ostalo je ok…

Reply
n јул 27, 2012 at 15:52

po tome treba da izbacimo lazovica iz postave ?!!!

Reply
F K C Z јул 27, 2012 at 15:10

Nema opravdanja zbog ocajne igre sinoc nasih defanzivaca, ali nije uredu toliko „pljuvati“ Bajka. Covjek jeste primio 6 golova u dvije utakmice, ali gledajuci snimke vidi se da covjek nije kriv za golove. Pa kolike su golmanu sanse u situaciji jedan na jedan, kod penala ili kad Mikic ne blokira sut, a lopta ide uz stativu. Tokom proljeca Bajko je primio manje od 5 golova i dizali ste ga u nebo, a sada tako govorite. Covjek je karijeru dao Zvezdi i zasluzio je postovanje i podrsku. Bajko samo hrabro, uz tvoje i Jovanovicevo iskustvo izaci cemo iz ponora i ambisa……Delije Ljuta Krajina!

Reply
Igor јул 27, 2012 at 15:15

Nije ni kriv sto se kod drugog gola nije ni pomerio?
Glavom sa 15 metara je dobio gol, a nije ni mrdnuo.

Reply
F K C Z јул 27, 2012 at 15:19

Covjece, lopta je „lizala“ stativu i isla 100 na sat. Ako si ikada igrao fudbal shvatices sta ti govorim…

Reply
micho9 јул 27, 2012 at 15:41

Ma ne može to on shvatiti, jer vjerovatno nije imao priliku ni da stoji na golu, NIKAD. I nezna da je trebao da se baci u dalj oko 2 metra da bih dohvatio loptu.

Reply
Marv јул 27, 2012 at 19:37

svaki pravi sut zavrsi u mrezi

MaRe Delija јул 27, 2012 at 15:09

Evo sta je rekao prase Stefanovic : „Ljudi su platili ulaznicu, došli na stadion i izrazili svoje nezadovoljstvo. To je njihovo pravo i to je demokratija. Nije mi samo jasno zašto su neki zviždali već od trećeg minuta. Mislim da to nisu pravi navijači Zvezde“…. A moj odgovor je: A ko su pravi navijaci mozda one placene vodje sto ne daju da se skandira protiv Lukica i uprave…ma nemoj trebamo oterati bagru sto pre UPRAVA NAPOLJE!!! HOCEMO DZAJU !

Reply
Ryber Palunko јул 28, 2012 at 15:16

Ajme majko, slušao sam morža i gotovo se rasplakao od jada. Kao da smo se kamenjima nabacivali na Boga.

Reply
Mikena јул 27, 2012 at 15:08

Cirkus se nastavlja,šta drugo očekivati od ovakvih,oni obraza nemaju,niti će ga ikada imati.Za sedam dana sledi neminovno bolno otrežnjenje i nadam se konačni odlazak nesposobnih iz naše Zvezde!!!Imao morala da imaju,morali su svi noćas da podnesu ostavke,ali od koga očekivati to,od Nikolovskog,Stefanovića,Lukića,Vesića,Negića,i ostalih.Onaj nešto mlati na Mocartu,pa oni misle da smo mi degenerici,maloumne budale,to je vređanje inteligencije.Njih treba bojkotovati,koga da gledamo,šta da gledamo,bruku,jad i tugu.Odlazite iz naše svetinje zauvek.Svi treba da budemo jedinstveni u ovome,o nasoj Zvezdi se radi.Terajmo ovu najgoru upravu,budimo uporni,braco Zvezdaska.

Reply
MarkoDS јул 27, 2012 at 14:55

http://www.zurnal.rs/2012/07/27/mijailovic-produzio-ugovor-uz-klauzulu-po-kojoj-moze-da-ide/index.html Poslednja recenica!!! STRASNO! Klauzula 2 miliona za najboljeg zadnjeg veznog u ligi! Proci ce godine i godine dok se ne pojavi novi Zvezdin klinac koji ce da kida, da se bori i da gine kao Micko!

Reply
Rape Delija јул 27, 2012 at 14:58

Kakva uprava, takvi i ugovori i igra i sve!!! Sta te cudi brate…

Reply
MILAN KG јул 27, 2012 at 15:36

rekao sam jos pre 10 dana da miajlovic i njegov menadzer mute i evo ima klauzulu da moze da ide cim neko ponudi dva miliona cirkus se nastavlja oterati upravu i trenera sto pre lukica oterati motkom koji crnii izbori glasalo 3000 ljudi ko su uopste ti ljudi cast izuzetcima pa nas ima 3,5 miliona delija tako da ti glasovi nemaju vrednost uprava napolje dazajic uz nekog milionera je jedini spas ovako ce mo brzo doziveti sudbinu kk od sledece sezone startujemo od prve runde igracemo sa kazahstancima,jermenima,moldavcima… UPRAVA NAPOLJE ROBERTE ODLAZI!!!!!!!!

Reply
Mimi јул 27, 2012 at 14:53

ovi iz Omonije sto su gledali sinoc utakmicu sigurno misle lako cemo,zbog prikazane igre..nisu mogli da vide nista…ostaje nam da se do cetvrtka oporavimo i spremimo dobro i da se iskupimo za losu igru od sinoc..

Reply
Delija032 јул 27, 2012 at 15:24

Ali kako bratee,vidiš da smo kao nokautirani bokser kome sudija odbrojava na podu!!!!

Reply
Mistrija јул 27, 2012 at 14:48

Svaka cast care, e tako se to radi a ne ko onaj Micko sto nema svoje ja pa one fore nek se dogovore menadzer zvezda ….
Bajka ili Lazovica za kapitena

Reply
Gvozden јул 27, 2012 at 14:43

Nastavljaju navijači u svemu da traže zamerku… gnevni, nezadovoljni… sada ne valja ni Bajko Mačka… Pitam da li su prema sebi tako oštri u procenama i ocenama.

Reply
Gile delija јул 27, 2012 at 14:42

Na zalost totalno je van forme, mozda ga zarazio mikic ili krneta.

Reply
gox јул 27, 2012 at 14:37

E sada kada je Bajko produzio ugovor vec mi je lakse.
Sta bi mi bez njega!!!

Reply
gox јул 27, 2012 at 14:40

Malo sam se uplasio da ga neko ne preotme.

Reply
Дејан јул 27, 2012 at 14:50

Ироничан си, а?

Reply
gox јул 27, 2012 at 15:07

malo

Reply
MILAN KG јул 27, 2012 at 14:35

ostao jer ga niko nece jer vidite da mi nikoga ne mozemo da prodamo a videli ste sinoc sve da se ne ponavljam naftan je igrao bez tri najbolaj igraca i trener je na olimpijadi imali smo igraca vise i strepeli smo za prolaz bruka i sramota ovo je samo nastavak mucenja ja uopste nisam optimista kad je u pitanji nastavak sezonepa nije cudo sto je prodato samo 6000 sezonskih karata ljudi nece da gledaju bruku.

Reply
Delija032 јул 27, 2012 at 15:49

Zamisli sinoć da je neki trener(skaut) iz kalča ili primere ili premijer lige gledao tekmu sinoć!!!!
Ne bi ih ni uzeo ni u ekonomat a kamoli da mu igraju(Čast izuzecima,ali od13-14 naših igrača 2-3 su pokazali nešto),i kome da utrpaš igrača,ko je lud da kupi Mikića,Milivojevića,Čavu,Krnetu…posle onako „dobre“ partije sinoć!!!!
Da je bomba pala sinoć na teren ne bi pukla od sramote!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Delija_md јул 27, 2012 at 14:34

Od 4 šuta u okvir Bajko je skinuo samo jedan. Stvarno ne znam po čemu je zaslužio mjesto u prvih 11, kao i što ne znam po čemu je zaslužio ovo produženje ugovora.

Reply
Igor Burzanović јул 27, 2012 at 14:32

ako ćemo iskreno, odbranio je i u Belorusiji i u Beogradu dva ključna zicera…

Reply
gox јул 27, 2012 at 14:38

Primio je 6,valjda je morao da odbrani bar 2!

Reply
Igor Burzanović јул 27, 2012 at 15:19

mogao je i nije mogao.. Da je Kasiljas bio na golu opet bi tesko odbranio one golove.. Mogao je mozda sinoc prvi da odbrani, nista vise… Ali je i odbranio, izvukao loptu sa linije u Belorusiji za 3:3, odbranio sinoć zicer odmah posle primljenog gola.. da je sve jos nesto odbranio, branio bi u PSG, a ne kod nas..

Reply
CzvBoys јул 27, 2012 at 14:31

Bravo „Kasiljas“,a sad da nam kažeš kako te nije sramota derati se na saigrače i ko ti je dozvolio tako nešto? Da su oni ne znam koliko loši, u Zvezdi to niko ne sme da radi,pogotovo golman koji od 4-5 šuteva u okvir gola primi 3… Ni tebi klupa ne bi škodila,tako da oladi malo.

Reply
nikola јул 27, 2012 at 15:06

Pa sta da im kaze, bravo momci odlicno, nemorate da idete u blok

Reply
CzvBoys јул 27, 2012 at 15:13

Ma ko je bre on…valjda Zvezda za takve stvari ima trenera…ili ga nema?

Reply
Aleksandar Kotor јул 27, 2012 at 14:31

Oduzeti traku Mikicu i dati je Bajku

Reply
Sh0lleX јул 27, 2012 at 14:25

Jel to rekoste ‘odličan golman’ u drugoj rečenici?

Reply
6 komada od amatera iz Belorusije ?! јул 27, 2012 at 14:25

Ja stvarno vise ne verujem svojim ocima. Kad god udjem na ovaj sajt i procitam nesto vezano za FK meni se digne kosa na glavi. Dokle ovaj misli da brani u Zvezdi ? Pa da si toliko dobar golman neko bi te do sad kupio. Uprava napolje !!!

Reply
Saša јул 27, 2012 at 14:23

Sve bolje od boljeg.

Reply
Никола јул 27, 2012 at 14:20

Ко зна зашто је то добро..

Reply

Leave a Comment