Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Микић: Добра атмосфера олакшава напоре

mikicС обзиром да је један од најстандарднијих играча у тиму Алесандра Јанковића и један од фудбалера са најдужим стажом на Маракани, заменик капитена Никола Микић, као такав сигурно ужива велико поверење и ауторитет међу саиграчима.

Тешко да би и сам могао да преброји које су му ово припреме по реду у црвено-белом дресу. Међутим, по његовом раду на тренинзима и залагању приметно је да му мотива не недостаје. Како сам каже, у екипи постоји „хемија“ која умногоме олакшава напоре.

– Није баш да уживамо у трчању и без добре атмосфере не бисмо могли да издржимо сав напор који је пред нама. Најважније је да добро радимо и да се на прави начин спремимо за наставак сезоне – резонује десни бек.

Јесен за Црвену звезду, слаже се и Микић није била на нивоу навијачких очекивања. Због тога је обавеза свих да на пролеће запну из све снаге и пониште минусе из првог дела сезоне.

– Највећи проблем јесенас била је неуиграност екипе и неспремност појединих играча. Неколицина је дошла пред сам старт шампионата и било је тешко уклопити се. Сигуран сам да ћемо овај припремни период искористити на најбољи начин да се уиграмо – уверен је Никола.

По повратку из Анталије Микића очекују и разговори о наставку сарадње, јер је познато да му уговор са црвено-белима који је тренутно на снази истиче на лето.

– Све је на клубу. Најављени су разговори и са великим задовољством ћу отићи на њих. Верујем да ће све бити у реду – не оставља дилему поуздани дефанзивац.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

ssss јан 17, 2013 at 17:02

Marko Petkovic,

Reply
redjamo pobede јан 17, 2013 at 18:12

Jel dosas?

Reply
CzvBoys јан 17, 2013 at 16:56

Toliko su mi se smučile ove izjave sa priprema čak dotle da ih i ne čitam. Ne mogu da verujem kako smaraju sa izjavama tipa: Nikad teze pripreme,sef nas ne stedi,radi se toliko naporno da ne mozemo da spavamo itd,stvarno su dosadile.I svaki dan isto. A kad dodju utakmice onda su im noge i dalje teske,naporni treninzi su ostavili traga i slično. Necu nista da komentarisem,kad dodje prvenstvo videćemo šta ste radili a do tad… TIŠINA!

Reply
zvezdan јан 17, 2013 at 16:03

Ma bre vise vam nista ne verujemo sve dok nas ne ubedite u suprotno, one blamaze koje ste nam priredili to ne zaboravljamo lako, kad budete poceli da jedete malu decu po terenu e onda cemo da vidimo.Jedino verujem Dzaji ako on kaze da je noc u sred podneva onda je noc e toliko moj Mikicu i pamet uglavu pa da vidimo……

Reply
crni_redstar јан 17, 2013 at 16:27

polako tek ce sad da krenu izjave kako su ovo najnaporniji treninzi u njihovim zivotima,kako je atmosfera kao nikad pre,kako su noge teske,kako pripremne utakmice nisu vazne(ako se izgubi)…da sam na mesto novinara,ne bih uzeo ni jednu izjavu od fudbalera dok se ne dokazu! siti smo njihovih lupetanja i praznih prica.neka cute i rade,mada nema tu mnogo sta da se mozga-nemamo kvalitet i treba nam potpuni remont u svim linijama.podrska dzaji

Reply
madness2233 јан 17, 2013 at 15:40

Ne mora da znaci da ce Eliomar i Luka biti dobri u partizanu,ako su bili dobri u bivsim klubovima.Ali slazem se da Zvezda mora da dovede kako zna i ume jednog ofanzivnog veznog igraca.Meni nije jasno npr,Stojic i Rad su sa za sada zaradili oko 1M od 2 igraca,da se nasi potrude pa da dodje Luka,a pare damo cim izadjemo iz blokade,ili kroz 2-3 meseca..ovako pripreme prodjose kad ce da taj nas novi da se uigra….na leto verovatno..

Reply
Nikola јан 17, 2013 at 15:32

nema veze sa ovim ali moja zelja Eliomar zavrsio je u partizan ako dovedu i Predraga Luku a mi nikoga ubice nas .

Reply
Cule јан 17, 2013 at 14:50

Mikic je sve samo ne „pouzdani defanzivac“.

Reply

Leave a Comment