Moja Crvena Zvezda
Архива

Najava: Metalac – Crvena zvezda

Grbovi timova

Nova stanica za našu „lokomotivu“. Sedam od 15 koraka koje moramo da pređemo. Posle Jagodine i Ivanjice, dolazimo u Kragujevac. Posle jagoda i javora, na redu je metal. Iako je naš protivnik iz Gornjeg Milanovca, svoje utakmice kao domaćin igra u Kragujevcu. Verovatno će, svi se nadamo, sledeće sezone  srpski „crveni đavoli“ ugostiti nas, njih, Ofku,Vošu..itd, ovog puta će morati Crvenu zvezdu u svom gradu da gledaju protiv nekog drugog, protiv Metalca.

Tamo gde smo stali prošle sezone, gde smo dobili „tiganj“ njihove proizvodnje po glavi, „uprava“ napravila neverovatan potez i smenila Pižona, a mi ostali bez titule. Ovog puta moramo da im vratimo milo za drago. Pomoravlje i Zlatiborski okrug smo osvojili, na redu je Šumadija.

CZ  N M

Beograd :         2 2 0 0 5:0

Kragujevac :   1 0 0 1 1:2

Ukupno :          3 2 0 1 6:2

  • Metalac GM svoje utakmice kao domaćin igra u Kragujevcu
Misdongard Betoligar

Prvi međusobni susret, 12. septembra 2009. godine na „Marakani“ rešili smo u svoju korist golovima Dejana Lekića 2x i Marka Blažića. Prošli 3. oktobra 2010. je takođe završen našom pobedom, golovima Kadua i Kaluđerovića.

20. mart 2010. je možda bio i u odlučujući u našoj borbi za titulu prošle sezone. Treći meč nastavka, igrali smo u Kragujevcu sa Metalcem. Poveo je Metalac golom Miljkovića, izjednačio Vladimir Bogdanović u ’90 minutu iz penala, a u ’94 minutu Srđan Simović doneo Metalcu pobedu, nama uzeo titulu. Posle ovog meča je smenjen Pižon, doveden Ratko Dostanić, a mi nastavili da čekamo radost na „Marakani“.

Dejan Lekić sa dva pogodka je najbolji strelac, a Misdongarde Betoligar jedini poznatiji zajednički igrač.

Sada nam je trener Robert Prosinečki i nemamo čega da se plašimo, a od titule nećemo, ne damo, nikad da se predamo! Ona je na dohvat ruke. Ne treba pričati o derbiju, pre toga slede Metalac i Sloboda Sevojno na „Marakani“. Ne sme ništa da skrene pažnju sa ove utakmice.

Adi se izvinio, Deki se vratio, Zvezda mora da pobedi. A svoje mišljenje o tome da li treba ići na derbi, napisaću u najavi za derbi. Sada mislimo o Metalcu, pa o Sevojnu. Oni su nam dužnici.

Stamenković, Bajković, Tošić, Ćosić, Mikić, Vilotić, Ninkov, Lazović, Koroman, Evandro, Kadu, Isah, Mijailović, Vešović, Milovanović,Kaluđerović, Borha, Perović i Jevtić, znaju šta treba da urade, ko god od njih izašao na teren.

Ale ale ale ooo, ajde Zvezdo sad na GOL!

Metalac GM – Crvena Zvezda, 16. april 2011. 14:00h Jelen Super Liga  22.kolo, stadion : „Čika Dača“, Kragujevac.

Direktan prenos na TV Arenasport3.

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.