Moja Crvena Zvezda
Архива

Nikolovski: „Poništen regularan pogodak Kaluđerovića“

Kaluđerović proslavlja poništeni pogodak

Posle ko zna koje po redu sudijske odluke koja je bila nepravedna po Crvenu zvezdu, oglasio se u ime kluba portparol Marko Nikolovski, ističući da je na meču sa „romantičarima“ crveno-belima poništen regularan pogodak.

„Posle analize video-snimka i objavljenih izveštaja novinara koji su prisustvovali utakmici izmedju OFK Beograda i Crvene zvezde, svima je jasno da nam je poništen regularan pogodak, zbog navodnog ofsajda. Ni na koji način ne želimo da umanjimo dobru igru protivnika, niti da tražimo opravdanje za propuštene šanse, ali činjenica je da su sudije poništivši Kaluđerovićev pogodak odredile rezultat utakmice“, rekao je Nikolovski dodajući da je za loše suđenje direktno odgovoran predsednik FSS Tomislav Karadžić.

„Suđenje je u direktnoj nadležnosti sudijske organizacije, koja je deo Fudbalskog saveza Srbije. Prema tome, direktnu odgovornost za suđenje ima Tomislav Karadžić, kao predsednik FSS. Po našem mišljenju on je odgovoran za odnos sudija prema Crvenoj zvezdi, kao i za sudijske odluke koje se donose na štetu našeg kluba. Sudija može da pogreši, ipak, veoma je indikativno da je na utakmici u subotu nastavljena tradicija da Zvezda bude drastično oštećena sudijskim odlukama u prolećnom delu prvenstva. Jednostavno, to ne može da bude slučajnost.“

Повезане вести

103 comments

Comments are closed.