Moja Crvena Zvezda
Архива

Adijeva cena tri miliona

Li Adi

Reprezentativac Gane Li Adi će nakon samo jedne sezone na Marakani napustiti Beograd i Crvenu zvezdu. Šanse da momak sjajnih fizičkih predispozicija i neusmnjivih igračkih kvaliteta ostane u crveno-belom dresu svedene su u domen teorije, te će vrsni štoper potražiti drugi klub.

To je, uostalom, bila želja i samog fudbalera, koji je pred početak prolećne polusezone zatražio transfer i odlazak iz kluba. Nakon toga Adi je pravio probleme i dalje, kasnio sa priprema reprezentacije, nije se javljao nikome u klubu, i mesec dana bio u potpunosti isključen sa spiska prvotimaca za utakmice.

Crvena zvezda je, prema pisanjima medija, odredila cenu za Adija, a trenutno se pominje cifra od oko tri miliona evra. Početkom proleća u klubu su izjavljivali da Adi neće moći da ode za manje od četiri miliona, te ostaje da se vidi o kojoj sumi je tačno reč.

Kako se dalje navodi, interesovanje postoji od strane nemačkih i ruskih ekipa,  a obzirom na kvalitet i renome našeg štopera, ne treba sumnjati da će zainteresovanih klubova biti, pitanje je samo koliko novca će „leći“ na račun Crvene zvezde.

Prava šteta, mogao je Adi bar još godinu dana da bude stub odbrane, navijači su ga brzo zavoleli, međutim niti jedan klub, a pre svega niti jedan trener, pa ni saigrači, ne vole da u timu imaju konfliktnog igrača, te je Adi umnogome pomogao da sebi otvori izlazna vrata Marakane.

Повезане вести

15 comments

Comments are closed.