Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Узбудљив финиш прелазног рока на Маракани, стижу нова појачања

Као и прошле године, када је у финишу прелазног рока Црвена звезда довела Милијаша, Мудринског и Пантића, и ове сезоне ће финиш прелазног рока на Маракани бити веома интересантан.

petkovic-marko
Марко Петковић

Наш фудбалски клуб је успео да појача своју дефанзивну линију довођењем талентованог десног бека и капитена ОФК Београда Марка Петковића, којег је само лекарски преглед делио од потписа уговора са Партизаном. Ипак, Звездашко срце Петковића није му дозволило да оде на другу страну Топчидера, те ће потписати уговор са нашим клубом.

Доласком Петковића прелазни рок није завршен, обзиром да постоје наговештаји да би на Маракану могао да стигне још један фудбалер којег су желеле комшије – нападач Рада Урош Ђурђевић. Први човек „грађевинара“ је водио интензивне преговоре са црно-белима, потом је истакао да Ђурђевића жели и Звезда (Стојадиновић демантовао) а остаје да се види коју страну ће талентовни нападач изабрати. Ђурђевић је своју каријеру почео управо на Маракани.

Финиш прелазног рока довешће и до одлазака из клуба, односно, пре свега слања појединих играча на позајмице, као што су већ послати Ожеговић, Караклајић, Маринковић.. Према неким информацијама и Омега је на излазним вратима, иако то од стране клуба није потврђено. Ино-трансфере могли би да остваре Младеновић и Дауда, уколико заинтересовани клубови испуне услове које је поставила Црвена звезда.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

94 comments

DragoljubDelija авг 30, 2013 at 02:46

Dajte meni da vodim Zvezdu i eto nam dupla kruna !!!

Reply
Nemanja NSCZ авг 29, 2013 at 23:30

Svaka cast za poslednja pojacanja, samo se bojim da se sa Omegom i Daudom ne ponovi situacija sa Oumaru Abubakarom, Molinom, Borkosom i jos mnogim odbacenima… odu i postanu odlicni… sta reci

Reply
Mladen1983 авг 29, 2013 at 23:30

Prije mjesec dana sam pravio analizu tima,dobio hrpu minusa.Na kraju ispada da su mjesta za koja sam rekao da su deficitarna,ocjenjena kao takva i od Uprave.
Za spisak pojacanja koja jurimo sam dobio pluseve,pa me ispsovase sto ne dodjose neki.
Evo,opet jedno i drugo u komadu:
Golman-napokon dva konkurentna golmana
Desni bek-dva solidna
Lijevi bek-isto
Stoperi-jos jedan top igrac treba da bi jurili titulu
Zadnji vezni-dva solidna,plus onaj mladi iz propalog kluba sto je dosao
Centralni-shvata li iko da se onaj Pecnik ubio za ovu poziciju,a ne da ga forsiramo na krilu?Inace,kvalitetan vezni red,mada bi valjao jos jedan top igrac
Desno krilo-Laza kad se vrati bice lom,do tad moze i ovako kako jest.
Lijevo krilo-nedostaje!!!
Spic-nije lose,ali ubio bi se mali Uros na tom mjestu.
Pojacanja:
Stankovic-nije isforsirana prica do kraja,a bio je zreo.Plus,zena je htjela ostati u Italiji.Mada,ako bolje prokontamo,bio bi idealan predsjednik.
Pantelic-iole da neko sa njim obavi razgovor,dosao bi.Cisto za smek,dao bi onu sampionsku notu.
Lane-koliko znam,99% je nas u slucaju da Dzaja sjedne sa njim u toku dana.
Lukovic-20% imamo sanse,morala bi cuda da se dese da ga puste.Ovaj postotak je njegova zelja i nasa sposobnost da mu platimo bar dio plate.
Koliko znam,u toku dana se ocekuje bomba ili dve (ali bas BOMBE).Ako ne ukenjamo sa nasim komisijama,SD 101 ili Dzaja ako ne posustane.

Reply
Delija momak авг 29, 2013 at 18:28

Sad ću ja da Vam kažem šta i kako smo mogli i šta još može da se uradi:
Bajkovića prodati pošto smo doveli Rajkovića, za Krnetu se možda može dobiti neka sića, Milijašu se zahvaliti na saradnji (ponuditi mu mesto u upravi ili u stručnom štabu), Mladenovića prodati pod hitno, šta reći za KOnjila (verovatno najgluplji transfer u istoriji fudbala) mislim plaćaš njega 450 000 evra na poziciju napadača kojih imaš gomilu i sad da hoćeš da ga prodaš ni zrno pasulja ne vredi,a za iste pare ne dovedeš Došu Žuniora štopera,za kojeg će Legija dobiti bar još dvaput toliko kad ga bude prodavala! Sa Mirićem i Nenadićem raskinuti ugovor, trebalo je zadržati Kadua,uvek je igrao srcem za Zvezdu a mi ga pustili džabe, treneru svaka čast ali da je ostao Robi? hmmm… a Muslina da se probalo dovesti!? Ninković.Kovačević,Rajković,pa i Dauda su najbolji igrači u Zvezdi!

Reply
sale авг 29, 2013 at 22:08

ne proslavi se taj dosa junior u legiji

Reply
Zvezdas авг 30, 2013 at 16:25

Slazem se za Onjila. U poslednje vreme ko god da Zvezdi gol (a, makar to nije tesko) zavrsi u Zvezdi. Idiotizam. Ali, ako KOnjilo ne vredi ni zrno pasulja, sta mislis koliko vredi Bajko? On da necemu valja ooooooooooooodavno bi ga neko uzeo. nece ga ni treca azerbejdzanska ni dzabe. :facepalm:

Reply
Aleksandar-MKD авг 29, 2013 at 17:48

Drago mi je sto si potpisao za klub koji volis, a jos vise mi je draze sto si dao nadu grobarima i doktorski ih nasamario.
Srecno DELIJO !

Reply
ds 1989 авг 29, 2013 at 17:35

Rajkovic
Petkovic,Arauho,Jagos,Mladenovic
Kovacevic,Milijas
Ninkovic
Savicevic,Mrdja,Dauda
zasto smo mi dovodili ovog onjila meni nije jasno decko je drvo,ne ume loptu da primi,a sto nam je dao gol dao je ranije su se dovodili igraci koji pobede Zvezda ali kakvu Zvezdu,a ovu nasu odbranu sa Martinovicem,Krnetom i Lazicem dace nam i drugoligas 2 gola,jos jedno mi nije jasno zasto Arauho ne igra decko je doso u formu igrao je tamo po americi fudbal sve dok nije doso u Zvezdu

Reply
branko авг 29, 2013 at 17:00

da li je vuković zaista potpisao.to je objavio samo b92

Reply
LAKY авг 30, 2013 at 00:36

SOS KANAL OBJAVIO DA JE DEFINITVNO POTPISAO!

Reply
laki voli kristinu авг 29, 2013 at 16:23

A sto se tice Bajko ili Rajko,nek nam brani BRAJKOVIC.
Lik Bobana znanje Rajka 😀

Reply
laki voli kristinu авг 29, 2013 at 16:19

Samo igraci iz ovog prelaznog roka:
———————————-Rajkovic———————————-
——Petkovic———Martinovic—Arauho———-Miailovic—–
——————————————————————————-
————————–Kovacevic——–Gogic———————–
——————————————————————————
———————————-Ninkovic———————————
——————————————————————————-
—–Onjilo———————————————–Pecnik———
—————————–Mrdja—————————————–
*Ako Vukovic dodje ,umesto Arauha
I DA,OVO NIJE KAKO TREBA DA IZGLEDA NAS TIM,HOCU RECI DA I SAMO SA IGRACIMA IZ OVOG PRELAZNOG ROKA MOZEMO DA OSVOJIMO TITULU.
e sad stv ako ne osvojimo ,ja ne znam kad cemo

Reply
delijaMNE авг 29, 2013 at 17:14

Arauho, Gogic I Onjilo napolje:D

Reply
Dejan BL авг 29, 2013 at 17:30

Umesto njih Milunovic (dok se Laza ne oporavi), Milijas i nadam se Lukovic 😀

Reply
Mirko CZ авг 30, 2013 at 02:26

Milunovic je car…steta sto nikako da dobije pravu sansu da odigra 5,6 utakmica u kontinuitetu.Pustite onu budalu andjusa moze on da prica sta hoce ali milun ce biti dobar samo mu treba dati pravu sansu,on sad vec ima 21.godinu i pravo je vreme da zaigra.

Reply
vasquez авг 29, 2013 at 16:15

Ccc Omega na izlaznim vratima, a nije jos ni usao. Sjanan potez.

Reply
delijaMNE авг 29, 2013 at 17:15

Mozda i jeste:D
Ko zna koliko ce g prodati..

Reply
laki voli kristinu авг 29, 2013 at 16:11

Sta bih dao da mene Nadj pozove da mu i ja otpevam nesto 😀

Reply
marko авг 29, 2013 at 15:55

Ajde bre prodajte nesto… saljite na pozajmice… Prodajte: Bajka, Mladju, Milijasa, Milunovica, Kasalicu, Nenadica, Mirica… Saljite klince na pozajmice… Na sta ovo lici… 300 igraca… Da bi se osvojila (mozda) titula… :facepalm:

Reply
Realno авг 29, 2013 at 16:04

Milunovic, Kasalica uz Pecnika i Vesovica su jedini igraci koji igraju po krilu, po tebi ocigledno ne trebaju rezervni igraci

Reply
marko авг 29, 2013 at 16:14

Oni jedino mogu da igraju na nekom splavu! Kasalica ne zna loptu da primi, tako da mu dzaba sto je brz… Milunovic ne moze igraca da predribla… Pecnik nije krilo, covek igra prinudno tu poziciju… Jedno krilo u nasoj postavi je Vesovic, koji prinudno igra beka… Dok je Laza povredjen…

Reply
Realno авг 29, 2013 at 16:34

Kako onda Kasalica igra za Crnu Goru koja ima sanse za Mundijal a Milunovic najbolji igrac nase mlade reprezentacije, po tebi onda fudbal u Srbiji treba ugasiti ako najbolji mladi igrac nema pojma

Reply
marko авг 29, 2013 at 17:32

Kako onda: Radivojevic, Scepovic, Fejsa… Igraju za reprezentaciju Srbije? 🙄

Realno авг 29, 2013 at 17:51

Zato je Srbija nazalost miljama od mundijala a Crna Gora ima sansu i to dobru. Mesas babe i zabe

gledalac авг 29, 2013 at 17:57

@Marko
Fantasticna konstatacija! 😀

Realno авг 29, 2013 at 19:35

Mozda za tebe, ali za normalnu osobu nije

marko авг 29, 2013 at 20:12

Ne realno sam ti rekao za Kasalicu, OBRATI PAZNJU na prijem… A Milun nece ni igrati, pored ovih novih igraca… Tako da, bolje prodati ako se moze, nego placati za sedenje na klupi ili tribinama!

Marko авг 29, 2013 at 15:54

Znaci Petkovic je nas 😀 Jos ako nam dodju Djurdjevic i Vukovic pa brate,titula mora biti nasa..Vec sada imamo dobrih pojedinaca,prije svega mislim na Nineta,Kovacevica,Pecnika,Mijailovica koji su po meni do sada pokazali najvise,tu su Mrdja i Milijas od kojih se ocekuje da prorade…Isto tako i Vukan,koji mi trebalo da dobije sansu cim se osjeti pad kod Milijasa ili Ninkovica ,pa Rajkovic..Ne mogu vise da nabrajam,sto bi rekao nas narod ima tu materijala samo se kockice trebaju sloziti,i da napokon zavrsimo sa prelaznim rokom.Treba to sve uigrati i spremiti,sigurno je najveci teret na Stojanovicu.

Reply
sale авг 29, 2013 at 15:44

a patlidzani se raspadaju ode i ruzic i antic,i jovicic.izgleda da nece da budu tu kad krenu hapsenja.
ako prodamo daudu i mladenovica,onda dovesti i lukovica i laneta,a visku igraca do zime traziti angazman..

Reply
Guerrini Shampion авг 29, 2013 at 16:13

Sasa Antic je u nasem upavnom odboru,koliko ja znam…

Reply
Guerrini Shampion авг 29, 2013 at 16:29

*upravnom odboru

Reply
sale авг 29, 2013 at 22:09

ne taj antic

Reply
Guerrini Champion авг 30, 2013 at 00:11

Nego koji?Ministarska mesta dobijaju njihov Ruzic i nas Antic…na kog si ti mislio?

branko авг 29, 2013 at 15:23

ako misli neko da nagomilavamo igrače vara se.treba imati i jaku klupu.žao mi je zbog braće srnića i despotovića što nisu u zvezdi,ali nikoga ne treba tjerati ako ne želi da dođe.treba vratiti one igrače koji igraju i koj su ponikli u zvezdi,stranca samo ako je duplo bolji od našeg,ali ne preskup

Reply
Estella Roha авг 29, 2013 at 15:57

Stranac koji je duplo bolji od našeg,a relativno je jeftin :facepalm: Samo mi kaži koji je to alhemičar u stanju da izvede.Nemojte nasedati na demagogiju pojedinih srpskih „stručnjaka“ i šatro novinara.Stranac treba da bude bolji od domaćeg igrača na poziciji gde nam škripi,to je valjda logično,a sad da bude kvaliteta Falkaa,Mesija,Ozila itd…. ❓ Možda,ali da nam Abramovič bude gazda.

Čini mi se da,u slučaju prodaje Mladenovića,El Monir postaje sasvim realna opcija,posebno kad je Omega oslobodio mesto strancu.

Reply
branko авг 29, 2013 at 15:12

само да никог више не позајмљујемо.још када би послије вуковића лане и ђурђевић .ми навијачинисмо агилни ,требамо тражити још два крила лијево и десно и мислим да би тро превагнуло у борби за титулу

Reply
Hijena авг 29, 2013 at 15:04

Prelazni rok kao prelazni rok i nije lose uradjen. Mislim, niko ne moze da kaze , u situaciji kada se dovode Ninkovic, Mrdja, Kovacevic, Petkovic, pa i Pecnik da je to lose odradjen prelazni rok. Ali je uradjen bez ikakvog plana, a jedini razlog za to je sto svako od funkcionera ima svoje zelje(da izuzmemo Covica koji je jasno rekao da ne zna da prepozna dobrog fudbalera, za razliku od kosarkasa ). Prvo, nismo smeli da u duel sa Cernomorecom igramo sa stoperskim tandemom Lazic-Krneta, drugo, dovedeni su Omega, Arauho, Martinovic a nama i dalje igraju Lazic-Krneta za koje se jasno vidi da ne mogu da iznesu taj teret. Dovodjenje nekih igraca je skroz besmisleno, ali razlog je samo zato sto svako od funkcionera zeli da istera po svome. Po meni, Omega, Gogic, mozda i Arauho, mada ga nikad nisam gledao, pa donekle i Martinovic su velike greske ali ne i najvece. Najveca greska je ubedljivo Onjilo koji je placen 450 000 plus 30% a stvarno nam nije neophodan jer u napadu imamo Daudu koji je klasa za Onjila, imamo mladog Mihajlovica, Mrdju, evo sad verovatno i Djurdjevica. Bolje da je tih 450 00 prosledjeno na platu jednog Lukovica cime bi zakljucali odbranu. Zamislite sastav:
Bajkovic-(Rajkovic), Petko-Martinovic-Lukovic-Mijailovic, Kovacevic-Ninkovic-Pecnik-Mrdja (po krilu), Dauda-Djurdjevic. Sasvim realan sastav, dok bi na klupi bili Miki, Kasalica, Milun, Arauho, Lazic, Vesovic, Mihajlovic, Savicevic pa kad se oporave tu su jos i Laza i Rakic. Strasan tim. Ne treba nam ni Onjilo, ni Gogic, ni Omega..

Reply
xna авг 29, 2013 at 23:22

Ljudi da li vi shvatate da je Gogic doveden da bi rasteretio malog Kovacevica ????? Pa ne moze mali Kovacevic da igra non stop i da pruza vrhunske partije. Da moze Gogic ne bi ni bio dovodjen !

Reply
gsdf авг 29, 2013 at 15:05

tako je

Reply
Spiritus авг 29, 2013 at 15:11

Jaoooooj !!!! To mi kazi – LUTKO !!!!!! Ej, ulepsao si mi celu nedelju. Strasan igrac i tacka.

Reply
bensada авг 29, 2013 at 15:23

bravo konacno stoper za titulu

Reply
Samo ti авг 29, 2013 at 14:42

Након утакмице са Чукаричким добио је позив Алберта Нађа, који га је питао у чему је проблем у вези са доласком у Партизан, с обзиром на то да ће имати загарантовано место у првих једанаест јер Аксентијевић није у првом плану. Марко је одговорио да не жели да шпарта уз десну аут линију стадиона ЈНА јер навија за Звезду.

На овакав одговор спортски директор Партизана је наводно био јако дрзак према Петковићу, чак је и претио талентованом фудбалеру, на шта је будући члан највећег српског клуба изрецитовао добро познате стихове севера – „Индија, Пакистан“…

Ј*и Мареее глупе глодаре глупе глодаре 😈

Reply
kovac авг 29, 2013 at 14:34

Smesno je oterati Omegu pre nego sto smo mu i dali sansu.
Kazete los je? Ok.
Ali neka mi neko kaze po cemu je Krneta (koji ostaje) bolji od njega?
– Iskustvo:
Krneta: par utakmica
Omega:3 godine super lige
– Kiksevi:
Krneta: ne mogu da nabrajam
Omega: nije dobio sansu
-Vlasnistvo:
Krneta: CZV
Omega: CZV
Po meni ovde moze da prevagne samo to da je neko igrac nekog menadzera a neko nije.

Reply
milosjovic82 авг 29, 2013 at 14:46

E vala ako neko nema ledja i menadzera koji ga stiti to je Krneta.Zato jeste stvorena losa slika o njemu kakvu i ti imas. Dovoljno je sto si napisao da je odigrao samo par utakmica, sto je daleko od istine, i da ne mozes da nabrojis kikseve. Nebuloza. Ali je bitno da Omega ima tri godine iskustva, a to sto je njegova prethodna ekipa primila najvise golova prosle sezone to nije bitno.

Reply
kovac авг 29, 2013 at 17:38

Moja kakva-takva slika o njemu nije stvorena zbog toga sto on nema menadzera, nego sato sto sam svaku njegovu utakmicu u zvezdi gledao..
A to sto je omegina ekipa primila puno golova nije merilo da li je on bolji od krnete ili ne..

Reply
milosjovic82 авг 29, 2013 at 18:41

Znaci pored Naftana i Rada, gledao si prosle/pretposle sezone i Jagodinu, i BSK, i OFK, i Smederevo, i Pazar, i Hajduk, i sad Jagodinu? Ne mogu sad svih utakmica da se setim na kojima je igrao, ali znam da je u onom prolecnom delu odigrao 7-8 utakmica, i da smo samo od OFKe primili gol. Nista licno,samo mi izgleda kao da ljudi pamte samo lose.

Reply
Kastro авг 29, 2013 at 15:16

Smesno i zalosno u isto vreme da u situaciji kada nam duva kroz odbranu mi prodajemo stopera kojeg nismo ni isprobali, ni jednu sansu nisu mu dali. Ne bi Dzaja insistirao na njegovom dovodjenju da momak nema kvalitet.

Reply
bojan992 авг 29, 2013 at 17:17

Krneta je mladji, a i ZVEZDAS je pre svega. a kvalitetom Omega ne odskace od Krnete. Krneta ne zauzima mesto stranca. Omega razguli na pozajmicu da te na zimu prodamo za kakvu sicu

Reply
Sljuka авг 29, 2013 at 14:05

Ja mislim da je Omega dosao zbog toga sto je vrijeme isticalo i sto je morao neko da dodje an poziciji stopera,dovodjenje Omege je po meni najveca glupost jer ne mozete igraca da dovedete na osnovu jedne utakmice,mozda ga je taj dan islo a 5 zadnjih nije znao loptu da sutne a i pravi dokaz toga je sto je Smederevo ispalo iz lige a Omega bio standardan,Onjilo takodje mislim da nije dobar potez(daj Boze da grijesim) dao nam gol malo trcao i odma je za Zvezdu a Daudu koji jedini uz Ninkovica i jos 2-3 igraca zna da odigra nesto treba da ode,al doduse ima prica i kako se ne trudi e onda kakav god da je treba da ide.

Reply
torh авг 29, 2013 at 13:57

A kad ce omladinska skola da dodje na red ? Klinci ce se razbezati po drugim klubovima , pa cemo ih onda opet za 3 godine kupovati 29 avgusta za dobre pare .

Reply
Sladajac авг 29, 2013 at 13:46

Za Milunovica i da dobijemo lepe pare, on je 50% u vlasnistvu Belgiskog Muskrona!!!

Reply
ja авг 29, 2013 at 13:39

Golubovic iz ofke u Romi, tako nam i treba kad teramo nase omladince

Reply
Sladajac авг 29, 2013 at 13:30

Jagos Vukovic

Reply
milenko авг 29, 2013 at 13:30

Dobro je sto je Petkovic dosao. LJudi Omega nije ya Zvezdu bio je dobar u Smederevu koje se branilo svaku utakmicu 90 minuta i primilo najvise golova u ligi, on u Uzicu nije imao mesta medju 11 , namas treba igra; sa kojim mozemo da gradimo igru kada napadamo, stojanovic bi ga stavio da vredi pa nije valjda lud da radi protiv sebe. PAa pola igra;a odigra protiv Zvezde i partiyana dobro i na kraju predju u iste i tu se pogube kao da nikad nisu igrali fudbal

Reply
Darn авг 29, 2013 at 13:46

Niko ne kaže da Omegu ne treba prodati i da je to bog zna kakav igrač, ali je sramota na takav način dovoditi „pojačanja“ u prelaznom roku. Mislim, najavljivati na sva zvona čoveka koji neće ni igrati (a jasno je sada da se znalo da neće igrati) i zamazivati nam oči da bi neko od potpredsednika stavio procenat u džep – zaista je nedopustivo.

Reply
CITAJ ISPOR KOMENTAR-AHHAHAHA авг 29, 2013 at 13:20

„jer po meni je Ljuba Nenadić strašan bek ali nije dobio šansu, dobar je u defanzivi, ima strašan šut itd“ AHAHAHAHHAHA druze da li si normalan? 😀 😀 😀 igrac kome se svaki trener boji da da sansu da gleda utakmicu sa tribina,ti kazes da je bruka igrac 😀

Reply
Realno авг 29, 2013 at 13:12

Petković je odličan bek, dobar u defanzivi, dobar u napadu, za razliku od Vešovića koga vuče napred, Petković je pravi bek. Ne znam k’o sastavlja tim ali mislim da ga Slaviša sastavlja sa upravom. Da se ja pitam tim bi izgledao ovako: 1. Rajković 2. Petković 3. Mijailović. 4. Lazić 5. Arauho 6. Kovačević 7. Ninković 8. Pečnik 9. Savićević 10. Dauda 11. Mrdja 4-1-3-2 klupa: Bajković, Vešović, Martinović, Omega, Nenadić, Ahčin, Milijaš, Gogić, Jokić, Onjilo, Kasalica, Milunović. Sklop mladosti i iskustva!
Normalno Savićević bi seo na klupu a ispao Milunović kada se bude vratio Lazović a Mladenovića nema jer po meni je Ljuba Nenadić strašan bek ali nije dobio šansu, dobar je u defanzivi, ima strašan šut itd
Šta će biti od svega videćemo ali ako se ovako nastavi, realno opet titula visi!
Pozdrav!

Reply
superheroj авг 29, 2013 at 13:50

A gdje si ti to vidio Arauha da igra,pa ga stavljas u prvi sastav? Sve sami strucnjaci. Ima da se zasluzi i ulazak u nadoknadi, a kamoli prvi sastav.

Reply
Nemanja авг 29, 2013 at 13:12

Ko je internacionalac koji ima nase drzavljanstvo, takav igrac se pominje na red star forumu kao resenje pozicije centralnog defanzivca, pa ako neko moze da mi pomogne ko je to, ja se nesto ne secam takvog? 🙂

Reply
ja авг 29, 2013 at 13:32

Blic pominje Jagosa Vukovica

Reply
bobo авг 29, 2013 at 13:10

Ko i da bude doveden u finisu prelaznog roka mora da zna sta je Zvezda……….INSTITUCIJA !!!!!!! Objektivno , ne moramo da gomilamo igrace , ali neki od njih koj ukoliko dodje kao na primer Djurdjevic (daj boze da dodje) znaju sa kakvim zarom treba da se brane boje nase svetinje!!!!!!!!

Reply
A авг 29, 2013 at 12:57

Mozda je levi bek koji se drzi u tajnosti El Monir iz Jagodine!!!!!!!

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 29, 2013 at 13:09

Nije ni El monir toliko dobar igrac koliko se prica o njemu..Evo vec ce kraj prelaznog roka a on jos nije nasao klub..Imamo tu Mijailovica-Mladenovica-Nenadica-Brajovica…Ne treba nagomilavati igrace na poziciji gde smo ispunjeni..

Reply
bob авг 29, 2013 at 12:50

Sjajna vest, nema šta. Samo, nadam se da nas neće preskupo koštati dovođenje i preprodaja stranaca. Recimo Omega i Dauda… Ipak smo u dugovima do guše…

Reply
bob авг 29, 2013 at 12:52

A,da, ne zaboravite ni Abubakara…

Reply
Djordje авг 29, 2013 at 12:47

Radujem se dolasku Urosa Djurdjevica..Mada iako imamo dosta napadaca.

Reply
bob авг 29, 2013 at 12:50

Samo da ne ode kod njih 😈

Reply
Cira авг 29, 2013 at 12:31

Dauda je dobar fudbaler i tu nema price,medjutim pitanje je koliko on ima ambicija da se znoji za nas dres.Ja sam misljenja da je nama potrebniji Mrdja kao centarfor od Daude jer je brz i pre ce dati gol iz neke polusanse.
Djurdjevic i Petkovic su nam stvarno potrebni,a vreme ce to i pokazati.

Reply
... авг 29, 2013 at 12:28

Realno najbolja ekipa: Rajkovic-Petkovic Martinovic Arauho Mijailovic-Kovacevic-Ninkovic Savicevic(Lazovic kad se oporavi) Pecnik-Djurdjevic Mrdja.

Reply
Cira авг 29, 2013 at 12:33

Gde si gledao Arauha?

Reply
... авг 29, 2013 at 12:53

Gledao sam ga u reprezentaciji Perua,u jedno 4,5 utakmica.

Reply
Cira сеп 3, 2013 at 12:19

I ? Kazes odlican igrac da moze odmah na teren ? To sto si ti gledao na netu,gledali smo svi,a ja sam tu video samo jedno talentovano,neiskusno,nebruseno dete sa kojim tek treba da se radi.

Reply
Spartanac авг 29, 2013 at 13:42

Jeste priblizno najbolja i po meni……lupaju ljudi spvasta,ali to je to……samo mi reci jel ti Mrdja spic ili da stavljas na krilo…..kod antica je igrao to…..i sta kazes da u mesto savicevica ide Milunovic,decko je odlican,igrao je za mladu pre desetak dana….leti po terenu!!!??

Reply
Dejan авг 29, 2013 at 12:24

Mnogo ljudi ovde baljezga. Dizete tog Omegu u nebesa samo zato sto je protiv nas odigrao dobro u formaciji “autobus“. Drugo, o kakvom gomilanju igraca govorite, sezona je dugacka a znate koliko su nasi timovi fizicki nespremni i skloni povredama.

Golmani: Bajkovic, Rajkovic, Vesic

Stoperi: Martinovic, Lazic, Krneta, Arauho

Bekovi: Vesovic (krilo), Petkovic, Lukovic(krilo), Mijailovic, Mladenovic (mozda ide), Nenadic

D. Vezni: Kovacevic, Gogic, Jokic(omladinac)

Vezni: Milijas, Ninkovic, Pecnik, Savicevic, Miric,Milunovic, Lazovic (p)

Napad: Mrdja, Djurdjevic, Kasalica, Mihajlovic, Onjilo, Rakic (p)

Ahcin, Djurickovic, Cikic i Djordjevic ce verovatno na pozajmicu
U formaciji 4-1-3-2 nema govora o nekom gomilanju

Reply
monteniger авг 29, 2013 at 12:11

Mnogo mi je drago sto dovodimo mlade igrace i voleo bih jako da dodje Djurdjevic ako je ikako moguce. Jesmo doveli 14 igraca ali kad se pogleda samo je placeno za njih 5 za sada. Arauho, Kovacevic, Gogic, Onjilo i previse i Rajkovic. I ako dovedemo Djurdjevica plus Petkovic to je 7 igraca. Ajde neka su svi placeni 1.200.000, sto znaci da nisu preveliki rashodi. Dobili smo od Milivojevica 3.000.000 od toga 2.100.000 nase, pare za Spajica 1.200.000 nase plus Gasprom tako da para ima cak i za malu sanaciju dugova. E sada najvise bih voleo kad bi uparila Durdjevica i Daudu kao glavne centarfore a Mrdja i Onjilo da cekaju sa klupe. Mihajlovic je takodje jako talentovan centarfor i poslao bih ga u pozajmicu u Rad.

Reply
EKONOMISTA!!!!!! авг 29, 2013 at 11:47

Mnogo mi ovde pametujemo………to da su igraci nagomilani,jesu…..ne znam samo da li zbog toga JER BAS SVAKI CLAN UO MORA DA SE UGRADI U NEKU PROVIZIJU,ili se svaki igrac ucinio kao bas dobra kupovina……ali jesu nagomilani…..pogotovu u napadu!A HTEDOH RECI DA PAMTUJEMO ZBOG TOGA STO LJUDI PRICAJU KAKO MI SKUPO PLACAMO IGRACE!!!!Ok za Onjila jeste skup…….ali danas je vest izasla da je Pavlovski otisao u porto za sumu izmedju cetiri i pet miliona!!!!!Znaci nismo mi Bogom dani,prate ti skauti i van vecitih……..pa Vosa je imala jace transfere od nas u prethodnih pet godina!!!!Moramo da se pomirimo ca cinjenicom da talentovan igrac,reprezentativac od 19 ili 20 godina kosta vise od 500 000 …..reakao bih milion……i da mi to nemamo….vec smo fora 200 000 i procenti…..i da u toj varijanti minimalan procenat za Kvalitet kao sto su Rajkovic ili Djuridjevic iznosi 30%.To je logika prosta.
-Sto se tice tima,mislim da sa Djurdjevicem imamo tim za titulu,a i bez njega…..kada bi moglo,Djurdjevic,Dauda i Mrdja da ostanu….mi bi morala da dajemo tri komada po mecu.TO NECE BITI……..SAMO DA NAGLASIM,NE BI VOLEO DA SE ZAPOSTAVI MILUNOVIC,DECKO JE SJSJAN I ZELJAN FUDBALA,92 GOD…..MOGLI BI ZA NJEGA LEPE PARE DA UZEMEMO!!!!!!!

Reply
Dejan авг 29, 2013 at 11:31

Omega je štoper ekipe koja je ispala iz lige jel tebi to govori nešto.-.Svi ga pamtite samo po meču sa zvezdom kada su igrali bunker a mi ih dobili 0:1..Omega nije klasa igrača i nemojte da pametujete puno kao da ste prevalili tonu igrača preko ruku…Dovodi se po dva igrača na svakoj poziciji..to svi ozbiljni klubovi imaju..a vi ste svi navikli da imate po jednog pa kad se evandro povredi beri kožu na šiljak..Pustite ljude da rade..Stojadin je dovodio igrače Barsi a zvezdi ne valja…Ne nego vratite stefanovica i adzica da vam dovode indijance…svi ste popili pamet sveta..pravimo ekipu igrača koji će se prodavati i sukcesivno pojačavai vrednost ekipe da za par godina imaš tim od 60 miliona a ne da večito kuburiš u 25 miliona..u 25 miliona se ne igra ne liga evrope a ne LŠ…dočekaćemo da imate igrače u zvezdi od po 7 8 miliona samo polako..

Reply
@Dejan авг 29, 2013 at 12:29

Pa sta ako mu je ekipa ispala iz lige ??? Jednu ekipu ne cini jedan igrac,on je tamo bio najbolji ali se jednostavno utopio u sivilo svoje ekipe,jer sam nije mogao nista da uradi.

Reply
Guerrini Shampion авг 29, 2013 at 12:49

@Dejan…
Omega je bio stub odbrane ekipe koja je primila najvise golova u ligi…On nije za Zvezdu…definitivno…kao sto nije ni Onjilo,jer je momak igrao dobro samo protiv nas i Partizana,jer mu je ostavljan prostor,pa je pretrcavao ove nase „brze“ stopere…Ni Rakic nije za nas,a to znam iako se povredio…Ni Gogic nije za Zvezdu…Pa ni ovaj stoper Martinovic vise nije za nas nego sto jeste…
A Petkovic jeste za Zvezdu i bek Mijailovic i mali Kovacevic i Pecnik i Nine naravno i Mrdja…Za buducnost su sigruno i Rajkovic i Jokic…Dok mi jedino ovaj Arauho nije definisan…Nemam pojma o kakvom se igracu radi…
Tako da mora da se razvrsta kod dolazaka sta je pojacanje a sta popunjavanje…

Reply
Darn авг 29, 2013 at 11:23

Dobro je što smo udarili šamar groblju sa Petkovićem, ali da nema nikakvog plana ni sistema u našem dovođenju igrača, to je više nego očigledno. Neko će gomilanja igrača na pojedinim pozicijama i dovođenja onih koji neće ni igrati morati da plati, a zna se i ko – prezaduženi klub.

Reply
šimin авг 29, 2013 at 10:54

Znam da je većini ovo što svaki dan dovodimo nove igrače super, ali mene to iskreno zabrinjava.
Prvo, opet dovodimo igrače sa znatnim procentom menadžerima od narednog transfera.
Drugo, klub koji je na izdisaju zbog dugova, u prvom timu ima 30-tak igrača, iako je prilikom dolaska nove uprave bilo reči o smanjivanju broja igrača na platnom spisku.
Treće, dovođenje igrača bez plana, pa dovodimo igrače na pozicijama koje su već dobro popunjene, a ne gde su potrebni. Tako, dovodimo Gogića iako imamo Kovačevića i Jokića, a Grujić je već i zaboravljen. Dovodimo Onjila, Mrđu, da li i Đurđevića(?), a već smo pretrpani sa napadačima, jer nisu napadači samo Dauda i Mihajlović, već su u Zvezdu kao napadači stigli i Kasalica i Milunović, ali su prinudno pokrivali pozicije koje nisu nihove. Usput, mnogi od dovedenih igrača su “mačke u džaku“ i sigurno nisu bolji od onih koje smo već imali, a tu mislim na: Omegu, Gogića, Onjila, pa i Martinovića i Mijailovića, a ni do danas ne znamo koliko mogu Jokić i Arauho.
I na kraju, najveća smejurija je slučaj Omege, koji će, po svemu sudeći biti prodat u istom prelaznom roku u kome je i doveden, iako je pre potpisivanja ugovora bio na probi mesec dana. Kolika je će biti šteta od ovoga za klub, znaju samo članovi upravnog odbora.
I naravno, na kraju moram da dodam još jedno: STOJADINOVIĆU ODLAZI!!!

Reply
gledalac авг 29, 2013 at 12:07

Ne znam zasto. ali ja mislim da ce se upravo Gogic najvise pokazati! Mislim da ima neku ludu tvrdoglavost i drskost koja ga, kada nesto odluci, tera do kraja, nadam se samo da ce to trener uspeti da kanalise. Slicno je bilo i sa Mladenovicem kada je dosao iz Zemuna, hteo covek da zavrsi karijeru i doveden kao rezerva, a svi znamo da je bio najzahvalniji igrac na njegovoj poziciji. Imam poverenja u igrace i trenera, ne mogu da objasnim na neki konkretan nacin, jednostavno osecam neku volju, adrenalin, zelju za uspeh (ne osecam to kod svih igraca, jer kod „starih“ se uvukao neki „gubitnicki i panicarski“ mentalitet koji moze da bude poguban u odlucujucim utakmicama, osetili smo to i prosle godine). Mislim da imamo TIM, ali videcemo kako ce to ici dalje, sve je u redu dok se pobedjuje, na testu ce biti onda kada bude tesko i kada ne bude islo, e tad cemo videti pravu snagu tog kolektiva.

Reply
šimin авг 29, 2013 at 13:03

Nadam se da će ćeš biti u pravu za Gogića, ali mislim da se Mladenovićev slučaj nama događa jednom u 20 godina. I meni je uvek drago kad se setim kako je čovek koga smo svi podcenjivali postao glavni oslonac ekipe i reprezentativac. Mada, ako samo uporediš Mladenovićevo i Gogićevo ponašanje možeš da primetiš da je Mladenovićeva glavna osobina bila skromnost, a Gogić, i većina ostalih današnjih fudbalera, to ne poseduje.

Reply
gledalac авг 29, 2013 at 14:00

Nemoj da zaboravis i Lekica, takodje igrac silno potcenjen, koji je doneo nasem klubu najvecu ZARADU poslednjih godina (dosao za 25 000e, a suva zarada od njega bila 1 800 000 e), jos kako je igrao i trenirao, stvarno za primer. Zato sam voleo Pizona, pobedjivao je i pravio igrace, a imao je najgoru Zvezdu na raspolaganju, realno (tada je „Guma“ bio vazan sraf u ekipi, pa ti vidi 😯 ). Pizona bih vratio koliko sutra u klub, to je covek koji mnogo zna i zivi za fudbal i za Zvezdu!

Reply
šimin авг 29, 2013 at 18:30

Gledajući kroz prizmu zarade, Lekić je bio dobar posao, ali njegov kvalitet je daleko od Mladenovićevog. A što se tiče Pižona, on uvek mora da ima mesta u Zvezdi. On, Mlađa i ljudi slični njima, koji ne moraju da su u prvom planu, već pristaju, ako treba da budu i “vodonoše“ su preko potrebni našem klubu. Međutim, problem je što većina u upravi i oko nje potcenjivački gleda na takve ljude.

Sale авг 29, 2013 at 10:32

Omega na transfer listi – svojevrstan skandal. Bude li Omega Roberts otišao iz kluba, to će biti samo još jedan dokaz koliko fudbalska mafija utiče na trenera i sastav ekipe. Dok se ne dovede igrač u njihovom vlasništvu, ovi drugi neće sedeti ni na klupi, a kamoli zaigrati na terenu. Omega je odličan igrač i Zvezda pravi ogromnu grešku ukoliko ga već sada pusti, a da mu nije pružena šansa. A vala, da sam na njegovom mestu, otišao bih iz Srbije što pre, jer ostajanje ovde nema više smisla. Dobri se prodaju, da bi oni lošiji igrali jer su „nečiji“.

Reply
Dejan авг 29, 2013 at 11:31

Omega je štoper ekipe koja je ispala iz lige jel tebi to govori nešto.-.Svi ga pamtite samo po meču sa zvezdom kada su igrali bunker a mi ih dobili 0:1..Omega nije klasa igrača i nemojte da pametujete puno kao da ste prevalili tonu igrača preko ruku…Dovodi se po dva igrača na svakoj poziciji..to svi ozbiljni klubovi imaju..a vi ste svi navikli da imate po jednog pa kad se evandro povredi beri kožu na šiljak..Pustite ljude da rade..Stojadin je dovodio igrače Barsi a zvezdi ne valja…Ne nego vratite stefanovica i adzica da vam dovode indijance…svi ste popili pamet sveta..pravimo ekipu igrača koji će se prodavati i sukcesivno pojačavai vrednost ekipe da za par godina imaš tim od 60 miliona a ne da večito kuburiš u 25 miliona..u 25 miliona se ne igra ne liga evrope a ne LŠ…dočekaćemo da imate igrače u zvezdi od po 7 8 miliona samo polako..

Reply
atza87 авг 29, 2013 at 11:57

Sine, mogao bi ti malo manje da gledas transfermarkt. Nema veze kolika ti je vrednost ekipe, vec kako ti momci igraju. Drugo, odakle para da platis igraca 500 000-750000 eu godisnje (kvaliteta Ninkovica koji je pristao na oko 300000 samo zbog velike zelje da obuce dres kluba koji voli). Ako zelimo ekipu te vrednosti mi na plate moramo godisnje da puknemo bar 5 miliona..

Reply
Dejan авг 29, 2013 at 12:19

A kako misliš da se te pare dobiju?Kupovina i prodaja.Kupujemo iskusne a povoljne koji mogu da iznesu ovu sezonu uz to mlade(prvake evrope) koji će se dobro prodati..Plate se obezbeđuju od sponzora a novi igrači od prodaje starih.Prodali smo Mudrog prodali smo Mikića Kadua ostalo je tu para.Šta bi ste rekli portu koji je gomilao ko zna koliko igrača Karvaljo , Fereira,Meireleš ,Hulk , Guarin,..pa jedan Sisoko je plaćen 300 000 a prodat za 15 miliona Meireleš dšao za džabe a otišao sa ko zna koliko…Dobra je ovo priča..Stojadin Čović su full kombinacija ne brinite…Na kraju krajeva čovek je oporavio basket klub i potpuno mu verujem…

Reply
Denis авг 29, 2013 at 15:24

Druze pa Vidic da je igrao u Smederevu ne bi se uspeo puno vise istaci. Ekipa je bila ocajna, a Omega je sigurno bio najbolji igrac te ekipe. Nije Dzajic prso pa da ga dovodi bezze, ali nazalost odlazi bez dobijene sanse

Reply
gledalac авг 29, 2013 at 15:37

Odlazi na pozajmicu! Kako je to KRAJ ZIVOTA?

Reply
sof авг 29, 2013 at 10:25

Петковић је добро појачање, али морамо да се отарасимо вишка играча. Сви су довођени без јасне селекције, имамо неке на платном списку безвезе, како ћемо све то да плаћамо? Па боље да тренер уведе малог Јокића или неког другог младог да се ваља последњих 10 мин на терену него Мирића. Шта ће нам он, Ђуричковић, Ненадић? Кад је дошла управа ко папагаји су понављали ОШ, ОШ, ОШ, а сад моша. Омладинци сви растерани, доведене испушене муштикле да би се узеле масне провизије.

Reply

Leave a Comment