Moja Crvena Zvezda
Архива

Prosinečki: „Nema predaje!“

Izgubila je Crvena zvezda bitku, ali ne i rat! Pred sigurno više od 55000 navijača Zvezda je izgubila rezultatom 2:1. Svjestan je Robert Prosinečki da je to sve poslijedica pada u drugom poluvremenu, ali nema šta zamjeriti svojim igračima.

Robert Prosinečki

Mislim da smo imali dve faze. Najpre prvo poluvreme, ako sam dobro uočio, imali smo samo dve greške, kada smo primili gol i kada je Bajko imao paradu. Dominirali smo, dali smo gol iz penala, imali smo dve-tri super šanse, realno, bili smo puno bolji, sve do gola. Onda smo pali, nismo imali pas, pokazali su da su ozbiljna ekipa, ali moram da budem zadovoljan, nemam šta da zamerim mojim igračima, odigrali smo vrlo dobru utakmicu. Da smo dali drugi gol, verovatno bi se drugačije odvijala utakmica, ili da ga nismo primili.  Pa, kada bi 90 minuta igrali u visokom ritmu, to bi bila fantazija. Nemoguće je držati ritam kao u prvih pola sata, normalno je da ekipa padne, nije da smo to hteli, to je tako, desilo se. Ren je ekipa koja svake nedelje igra zahtevne utakmice, protiv Marseja, Pari Sen Žermena… i navikli su na ovakvu vrstu mečeva. Imaju iskustvo, hitrinu, imaju kontre… Samo smo jednom pogrešili u prvom poluvremenu i primili smo gol. Mislim da smo igrali dobro pola sata, pa i celo poluvreme bilo je odlično, mogli smo da vodimo 2:0 i 3:0, ali je Ren zaista iskusna ekipa i zato su tu gde jesu.

I za kraj, Robi je poručio da NEMA PREDAJE!

Nisam taj koji će se predati, kao i moji igrači, daćemo sve od sebe da nadoknadimo prednost. Nemojmo da se lažemo, imaju veliku prednost, ali sve je ipak moguće, ako, recimo, damo jedan gol na početku. Oni su sada favoriti.

Повезане вести

30 comments

Leave a Comment