Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

За пет дана продато 780 сезонских улазница

За само пет дана претпродаје годишњих карата КК Црвена звезда за сезону 2015/2016 продато је већ 780 улазница. Импозантан број ако се у обзир узме чињеница да до 6. јуна право прече куповине имају власници сезонских карата из такмичарске 2014/2015 године. Продајно место на Малом Калемегдану у суботу ће радити до 18 сати па позивамо све оне који имају важеће сезонске карте да искористе могућност коју имају још данас и резервишу идентична места која су имали и ове сезоне за све утакмице које ће Звездини кошаркаши играти као домаћини у сезони 2015/2016.

Интересовање за сезонске улазнице КК Црвена звезда у претпродаји је изузетно велико о чему најбоље сведочи податак да је у односу на првих пет дана продаје прошле године продато скоро дупло више карата. То можда и не чуди ако се зна да су у претпродаји омогућени попусти до чак 20 одсто, као и податак да ће сви они они који купе сезонске улазнице ускоро добити и чланске карте КК Црвена звезда које ће уједно бити и лојалти картице уз које ће моћи да се остварују бројни попусти на куповину робе широке потрошње.

Подсећамо да ће од понедељка 8. јуна сезонске улазнице у претпродаји бити доступне свима и да ће осим на Малом Калемегдану (радно време од 10 до 20 сати, суботом од 10 до 18 сати) моћи да се купе и у пословници Евентима у ТЦ Ушће (комплетан ценовник и све погодности за куповину можете пронаћи ОВДЕ). Такође, од ове године сезонске улазнице моћиће да се купе и путем интернета, а више информацији о интернет куповини можете пронаћи ОВДЕ.

Посебно наглашавамо да се куповином улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски помаже клубу да и даље остварује врхунске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment