Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Ожеговић: „Отерали су ме са Маракане као да нисам Звездино дете“

Феноменални голови против Сампрдорије, а потом и „маказице“ у ЈСЛ младог Огњена Ожеговића одушевили су Србију. Талентовани нападач је одрадио омладински стаж на Маракани али му у првом тиму није пружена шанса.

„Прошло је доста времена, али отерали су ме као да нисам Звездино дете. Нису чак ни знали на којој позицији играм. Али ово не показујем њима, већ свима који нису веровали у мене. Желим да покажем колико могу, да сам добар играч. Људи који су веровали у мене никада нису сумњали, али многи јесу. Од када сам отшао из Звезде тражио сам идеалну средину у којој могу да покажем све што знам и коначно сам је нашао. Сада ми је најбитније да докажем навијачима Војводине који нам дају безрезервну подршку и који су сјајни“ рекао је Огњен за „Србију данас“ и додао да ће славити гол ако га постигне против Звезде.

„Искрено, увек су ми били дражи голови против Партизана, али за сваку утакмицу без обзира ко је на другој страни спремам се исто и желим да постигнем погодак. Наравно да ћу славити гол уколико га постигнем против Звезде. Сваки гол у каријери ми је драг, нападачи живе од голова и сваки ћу да прославим, без изузетка“

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

dusan авг 6, 2015 at 22:40

majstore, nisi ti kriv sto smo mi dunsteri i sto treba da igra orlandic a za tebe nema mesta. zelim ti svaku srecu dalje.

Reply

Leave a Comment