Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

С. Срнић: Лако ће Звезда са мном, нека се договори са Чукаричким прво

Навикли смо већ годинама уназад да Црвена звезда скупо плаћа своје лоше процене, када су у питању млади играчи, па их касније враћа уз високе новчане накнаде. Последњи у мору таквих трансфера би могао да буде трансфер нападача Чукаричког, Славољуба Срнића.

Иако се појавила информација да је примарна опција инострани ангажман, млади нападач је у разговору за Спортски Журнал рекао да не би имао ништа против ни да дође у Звезду, али ни да остане у домаћем клубу као што је Чукарички.

„Нико ме из Чукаричког није обавестио да идем у Црвену звезду. Лако ће се Звезда договорити са мном, ако претходно дефинише услове са Чукаричким“ рекао је Срнић.

Незванично, Црвена звезда ће на рачун Брђана да уплати 400.000 евра и одређене проценте прилком Срнићевог одласка у иностранство. Брзоноги крилни фудбалер је дуго на мети Селте, али…

„Било је приче, не и реализације. Не знам тачно где је запело, остало је све на интересовању. Искрено очекивао сам да се трансфер раније заврши. Одужило се, биће све познато у наредних десет дана. Али и ако останем у Чукаричком нема места разочарењу. Члан сам сјајно организованог колектива“, закључио је Срнић.

Повезане вести

2 comments

josif авг 20, 2015 at 16:31

Ako Cukaricki pristane na 30 % od naredne prodaje moglo bi da se uradi transfer,placati 400 hiljada u situaciji u kakvoj je Zvezda bila bi ludost,pa nece on sam doneti titulu.Pozz.MKD

Reply
gagi jagodinac авг 20, 2015 at 12:28

Sa obzirom na to kako si lako otisao iz Zvezde i karijeru dalje gradio na njenom imenu ( ni jedan jedini tekst se nije pojavio a da te nisu nazvali bivsem igracu Zvezde a ne sadasnjem igracu Cukarickog)…. vrlo verujem da ces se lako dogovoriti…..

Reply

Leave a Comment