Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Паркер у Абердину!

Џошуа Паркер наредних шест месеци провешће на позајмици у Абердину, потврдио је вицешампион Шкотске на свом званичном сајту.

Паркер је претходних неколико дана провео у Абердину и на срећу по навијаче Црвене звезде договор је скопљен, који се надају да ће Паркер остати за стално у Шкотској.

Нападач из Антигве и Барбуде је у јануару дошао у Црвену звезду из Домжала и постигао је 4 гола. После меча са Каиратом, било је јасно да га навијачи не желе у клубу јер је сваки његов потез извиждан, а после утакмице са Радничким из Ниша на Маракани, Миодраг Божовић га је отписао из тима. Осим евидентно преслабог фудбалског знања, Паркер је лоше утицао и на саиграче и рушио клупску атмосферу. Пре Словеније је играо и за КПР и за енглеске нижелигаше на позајмици.

Абердин је испао од Каирата у 3.колу квалификација за Лигу Европе, а Црвена звезда од истог противника у 1.колу. После овог потеза, сасвим сигурно ће Шкоти добити доста симпатија међу навијачима Црвене звезде.

Повезане вести

3 comments

dejo авг 22, 2015 at 14:27

Snaci ce se nasa Crvena Zvezda i bez tebe Parkeru ,zelimo ti sve najbolje u nastavku karijere samo sto dalje od nase Crvene Zvezde

Reply
josif авг 20, 2015 at 16:28

Barkos je bio Varkos,Molina je bio sa dve leve noge,Edgar je bio najveci promasaj u istoriji.Svi znamo kako su ovi igraci igrali posle neuspesnih epizoda u Zvezdi,mislim da ce isto biti i sa Parkerom.Pozz.MKD

Reply
dusan авг 20, 2015 at 16:47

barkos je bio najbolji strelac juzne amerike, a molina igracina. kamo srece da su njih dvojica dobila bar malo vise sanse ovde. i kakve veze njih dvojica imaju sa edgarom i parkerom?

Reply

Leave a Comment