Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Избори у ФК ипак у децембру?

Након лоших резултата током лета одлучено је да се у ФК Црвена звезда распишу избори. Ипак, према писању „Журнала“ реално је за очекивати да се избори одрже тек након завршетка јесењег дела сезоне.

Како даље „Журнал“ пише, највеће шансе за место председника има Петар Шкундрић, док још није познато да ли ће се кандидовати Ивица Тончев и Небојша Човић.

Више ће се знати у уторак након седнице УО.

Повезане вести

5 comments

ilija сеп 14, 2015 at 22:36

Pola upravnog odbora vec otislo. Rezultati poceli tek posle pretnji, uprava treba da se menja. Ostajemo slepi ako ih ostavimo, mada smo i do sada takvi bili. Doduse, sad smo zaslepljeni pobedama pa to i ne izgleda tako lose, mada je Terzic itekako kancerogen za nasu Zvezdu.

Reply
branko сеп 14, 2015 at 18:50

U novembru bice u decembruuu !!!

Reply
Deda сеп 14, 2015 at 17:11

Predlazem da nadlezni UKINU ODLUKU O IZBORIMA jer bolju upravu nismo imali vise od 20 godina. Josif je 100% u pravu. Zvezdasi, pravi navijaci, apelujem na sve vas da se podrzi ova uprava!

Reply
Aleksa сеп 14, 2015 at 12:49

Mislim da bi Covic ili Skundric bili dobro resenje, ali u trenutku kada timu ide dobro ne treba menjati nista. Prelazni rok je odlicno odradjen i treba dati sansu ovoj upravi bar do kraja sezone.

Reply
josif сеп 14, 2015 at 11:05

Koji normalan klub raspisuje izbore i trazi promene u klubu koji je prvi na tabeli sa +8,igra dobro,i na dobrom je putu da vrati titulu.Ako uslede promene u ovom trenutku moze da bude samo kontraproduktivno i u korist Partizana.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment