Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Тотенхем жели да потпише Луку Јовића

Како пише „Дејли Мејл“ а преноси „Мондо“, енглески Тотенхем спреман је да у своје редове доведе нападача Црвене звезде Луку Јовића.

Наш портал је писао о интересовању Тотенхема за Луку и Уга Вијеиру, које су пренели енглески медији недавно, а сада стиже потврда и од једног од најугледнијих енглеских новина.

Звезда је летос одбила понуду вредну два милиона евра и тражила пет за Јовића, те остаје да се види како ће се развијати ситуација са понудама ино-клубова обзиром на мањак минутаже нашег младог фудбалера.

Повезане вести

3 comments

marko сеп 22, 2015 at 02:25

Kako god, mi od tog transfera imamo 30%…

Reply
pera сеп 21, 2015 at 19:32

Cena za Jovića bi morala biti veća nego za izvikanog Živkovića koji ima samo jednu nogu. Englezi bi da dobiju igrača džabe znajući da ovome za godinu dana cena ide iznad 10 mil EUR. Trener mora dati i malo prostora Joviću u prvenstvu bar po 20 minuta po utakmici jer igrač koji nije na terenu kao i da ne igra fudbal. Pošto je ovaj trenutno u drugom planu Englezi su mislili da je trenutak da se skine cena i dobije igrač džabe. Grujić je legenda on je odbio ovakvu ponudu i za tri četiri odigrane utakmice u prvom timu povećao cenu na tržištu za bar 3 mil EUR. Lepo je razbacivati se ovim ciframa ali je osnovno da ove pare dodju u klub a ne na račune tzv investicionih fondova koji bi da papirima zaradjuju. Nešto mi govori da ako se sačeka sa ovim momcima i prodaju se u pravo top vreme da će oni otplatiti dug kluba. Zato je dobro da ozbiljan čovek povede klub. Petar Škundrić da ali Džajina škola podalje oko trgovine igračima.

Reply
Ћошке сеп 21, 2015 at 20:10

Да али заборављаш да би добро продао играча мораш да имаш какве такве успехе и добро затворену финансијску конструкцију као што је рекао Мамић када су га питали како продаје играче за добру цену….Каже лепо човек да не дугују ни евро и да играч кошта толико и ко плати води. испод нема. Код нас све и да играмо лигу шампиона док смо у финансијској були нико неће да плати много играча јер сви знају да ћеш да дођеш у ситуацију да или играч иде џабе или га клуб мора продати за мало пара.

Reply

Leave a Comment