Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Млађи кадети славили у вечитом дербију

Селекција млађих кадета Црвене звезде је по узору на сениоре славила у вечитом дербију и показала да је блистава будућност пред нашим клубом. Резултат тима који са клупе предводи Немања Јокић је гласио 1:2, а стрелци за црвено-беле били су Димитрије Шарић и Василије Суботић.

Црвена звезда је против Партизана повела у 19. минуту, када се Димитрије Шарић сјајно снашао, заломио противничког играча испред себе и затим прецизно сместио лопту у доњи десни угао. Нови погодак наше екипе је уследио у 35. минуту, а овога пута је прецизан био феноменални Василије Суботић који је, након што се одлично пробио по боку, сјајно шутирао у даљи угао и постигао прелеп погодак за 0:2. Сјајну игру су приказали изабраници Немање Јокића током првих 40 минута, а на кратку паузу су отишли са два гола предности. У 49. минуту је вечити ривал дошао до гола за 1:2, након чега даљих промена у резултату није било, па је три бода однела екипа из Љутице Богдана.

Отворили смо утакмицу коректно, с обзиром да је Партизан имао мало већу иницијативу у уводним минутима, али када смо је преузели дошли смо до вођства, а на крају првог полувремена постигли и други гол. Промашили смо још три изгледне шансе, али је резултат могао да оде и у контра смеру с обзиром да су и они претили. Друго полувреме смо желели да играмо на исти начин, али смо примили брз гол из центаршута након лоше реакције. Имали смо шансе да приведемо мирније утакмицу крају, али је било неизвесно до последњег минута. Све у свему, момци су одиграли сјајан меч, заслужено победили. Настављамо даље, играмо са Чукаричким у петак и том утакмицом завршавамо серију тежих дуела, а победом ћемо се одвојити на већу бодовну разлику. После тога идемо на турнир у Кикинду, а након Васкрса имамо још пет кола до краја. Генерално сам задовољан дербијем и приступом, поготово првим полувременом, које нам је пример за даљи рад – закључио је Немања Јокић.

Црвена звезда је наступила у следећем саставу: У. Николић, Паповић, Мрваљевић, Л. Николић, Милашиновић, Журић, Јевђић, Суботић, Шарић, Јовановић, Антић.

Играли су још: Младеновић, Крстић, Петровић, Богдановић, Карановић, Стевић.

The post Иза југа Маракане – Млађи кадети славили у вечитом дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment