Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци поражени у финалу турнира у Љубљани, кадети и пионири веома убедљиви!

У викенду за нама млађе категорије у Омладинској школи ФК Црвена звезда су имале успешан викенд.

Омладинци (1997/98.год) су учествовали на 17. меморијалном турниру „Марјана Рожанца“ у Љубљани. Црвено-бели су савладали Слован 3:0, ремизирали са Жељезничарем из Сарајева 2:2, а у финалу су поражени од Олимпије 1:2. Због учешћа на турниру у Љубљани одложен је дерби меч 8.кола Омладинске лиге Србије, Војводина – Црвена звезда. Црвено-бели се налазе тренутно на 3.месту, али би победом у Новом Саду заузели челну позицију.

Кадети (99.год) су такође требали да играју против Војводине у Новом Саду, али је и тај дуел одложен. Црвено-бели се налазе на другом месту, а победом у Новом Саду би се изједначили са ОФК Београдом на првој позицији. Црвено-беле наде у последња три дуела нису примиле гол, постигле су 10.

Млађи кадети (2000.год) су били веома убедљиви и расположени. У среду, у оквиру ванредног кола на Ади Циганлији су савладали ФК 011 са чак 9:0, док су у суботу у 5.колу Прве Београдске А лиге савладали БСК из Борче са 5:0.

Истим ритмом су наставиле и понирске селекције. Пионири (2001.год) су савладали ФК ФСФВ 7:0 у 3.колу пионирске лиге, док су млађи пиноири (2002.год) савладали Земун 5:0 у овиру 4.кола Прве А Београдске лиге. Звзедини Пиноири се налазе после три одиграна кола на 4.месту са гол разликом 15:1!

Успешни су били и најмлађи- Звездини предпетлићи (2006.год) освојили су турнир у Крагујевцу.

Повезане вести

Leave a Comment