Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Спартак блокирао Звездин рачун

Суботички Спартак блокирао је рачун Црвеној звезди пуштањем менице за прву рату од трансфера Срђана Плавшића.

Како пише „Спорт“ Звезда је била дужна да уплати ову суму новца Суботичанима, али како се то није десило били су приморани на овакав потез.

Ово додатно компликује финансијску ситуацију пред контролу УЕФА која следи следећег месеца.

Повезане вести

4 comments

dusan сеп 24, 2015 at 15:19

cini se da imamo jedan pokusaj – da se pokusa da se stigne do lige sampiona sledece godine. sa tim parama cemo mozda preziveti, bez toga sigurno necemo. do tada cemo izdrzati sa ovim blokadama, polu blokadama….

Reply
marko сеп 24, 2015 at 13:28

Jos jedan razlog, da se razidjemo sa Terzicevcima! Sve ovo oni rade! Jer nije za dzabe, ona njihova… „Posle nas potop“! Toliko im je stalo do Zvezde!
Sus. ja sam za Covica! (sa ili bez licence) Ipak jednom mora da se presece… (msm. trebalo je jos 2009. ali…)

Reply
Jessie Pinkman сеп 24, 2015 at 16:28

Nemate veze ni ti ni ovaj iznad tebe. Bez Gasproma ne mozemo da funkcionisemo. Skundric je pravo resenje i bolji sportski sektor. Ne mogu navijaci da ti vode klub, kao sto Hijene pokusavaju. Kome ovo sve treba na 9 bodova vise od Partizana i sa najboljom igrom u zadnjih 10 godina?! Oces Covic da ti vodi klub, a optuzen za malverzacije i za udaranje novinara?

Reply
marko сеп 24, 2015 at 19:52

Zeleo bih da Covic vodi klub! Ne zelim da klub vode 325 coveka, od kojih svako gleda svoj interes! Je li bilo, vratili smo 11miliona! Kako je UEFA zahtevala, i ne preti nam suspenzija! Danas saznajemo da nam preti suspenzija ako ne paltimo 3.8 miliona!? Odakle sad to, ako smo izmirili sve obaveze? Gasprom ima motiva da ostane, jer jedino na Zvezdinim utakmicama ima publike! Samo Zvezdasi mogu da izvuku klub iz G! Znamo svi kako, i sta se desavalo sa KK, dok ga je vodilo nekoliko ljudi! To se isto desava u fudbalu! Tako da… Svakako da Covic zna, i moze da izdigne jednog posrnulog giganta! Kada je mogao sa kosarkom, koja je neporfitabilan sport, zasto ne bi mogao i sa fudbalom! Sve sta treba je da, dovede stvari pod konac… I sve ce krenuti na bolje! Tako da… Optuzen za malverzacije, i udarao novinara! Prvo, ako je „muljao“ odgovarace, makar nije pobegao i nije se skrivao od „drzave“ kao neki (Terzic)… Udarao novinara, ako ga je tukao, i treba (i ja bih), onaj je sve samo ne novinar (i ako ima diplomu (ko sve danas nema diplomu)… Kao nije trebao da ga tuce, vec da ga tuzi, pa da se razvlaci po sudovima 10ak godina…

Reply

Leave a Comment