Moja Crvena Zvezda
Архива

Zvezdina deca za primer prvotimcima

Za protekli vikend može se reći da je bio više nego uspešan za mlađe kategorije Crvene zvezde. U subotu su u periodu od 9 do 15 časova odigrana tri meča prvenstva za pionire, kadete i omladince i crveno-beli klinci su uspeli da ostvare sve tri pobede! Sada je skor Zvezdine omladinske škole 17/17, tako da je sasvim jasno da se nastavlja dominacija od prošle sezone kada je titula osvojena u gotovo svim kategorijama. Na terenu je u subotu pokazano izuzetno zalaganje, umeće i ljubav sa kojom se igra za grb Crvene zvezde.

PIONIRI

CRVENA ZVEZDA – RAD 3:1 (2:0)

Najmlađi u crveno-belim dresovima su poveli golom Luke Jovića već u drugom minutu i ranim vođstvom potpuno obeshrabrili protivnika, koji je jedva prelazio polovinu terena. Luka Jović je do kraja poluvremena još jednom zatresao mrežu Rada, a u drugom delu igre mu se na listi strelaca pridružio i talentovani Bogdan Rangelov. Radovi pioniri su se maksimalno trudili da pruže otpor, stvarajući par dobrih šansi pred kraj utakmice, ali su do poslednjeg sudijskog zvižduka uspeli da postignu samo jedan gol.

KADETI

CRVENA ZVEZDA – RAD 3:0 (3:0)

Filip Janković
Filip Janković
Kadeti Crvene zvezde od prvog minuta su igrali ofanzivno i sigurno i to se isplatilo već sredinom poluvremena kada je prvi gol postigao Šakić i doveo crveno-bele u vođstvo. Nešto kasnije, najmlađi prvotimac, Filip Janković, dokazao je da je zaista zaslužio poverenje koje mu je ukazao Robert Prosinečki, tako što je u roku od deset minuta dva puta zatresao mrežu kadeta sa Banjice. Drugo poluvreme je odigrano prilično mirno, gde su crveno-beli laganim tempom zapečatili nova tri boda.

OMLADINCI

CRVENA ZVEZDA – JAGODINA 1:0 (0:0)

Stefan Mihajlović
Stefan Mihajlović
Omladinci su, čini se, imali najviše muke da dođu do pobede i njihova igra je poprilično podsećala na igru prvotimaca. Igra na početku meča izuzetno spora, sa malim brojem dobrih akcija i šansi, bez ideja i kreativnosti. U drugom poluvremenu su omladinci shvatili da vreme ističe i da se bodovi moraju uzeti, pa su se malo razigrali. Dva su gola poništena zbog ofsajda, a onda je konačno, u 90. minutu, Stefan Mihajlović postigao i treći gol, ovaj put iz dozvoljene pozicije i spasao i publiku i saigrače nerviranja.

ZANIMLJIVOST

Prvo poluvreme utakmice kadeta i celu utakmicu omladnaca sa klupe je gledao i šef stručnog štaba prvog tima Crvene zvezde – Robert Prosinečki. Osim toga što je budno motrio na svog najmlađeg pulena, Jankovića, verovatno je krenuo u pohod na nove mlade talente koji bi osvežili A-tim.

Повезане вести

8 comments

Miki сеп 8, 2011 at 23:06

Ovo sam citao bre pre 10 dana!

Reply
Stefana сеп 8, 2011 at 23:19

Znam, ali kada je server pobrljavio, neki tekstovi su nestali, pa sam napisala novi. Žao mi bilo da ovo prođe nezabeleženo : )

Reply
БруталноРеалан сеп 8, 2011 at 22:50

Чим сам видео наслов , одма’ сам скапирао да је Стефана аутор.. 🙂

Reply
Стефана МЦЗ сеп 8, 2011 at 23:59

Pa, šta ću kad sam za njih zadužena : ) Biće sutra i pričica sa konferencije pred BSK ; )

Reply
БруталноРеалан сеп 9, 2011 at 00:18

Ма то сам рекао похвално , препознатљива си то је битно .. 😉 🙂

Reply
vlada сеп 8, 2011 at 21:04

Gledao sam utakmicu kadeta, pregazili su rad u bukvalnom smislu iako je rad medju tri najjace ekipe u ligi, sto je rekao neki covek u publici ako ne pobede na znanje na snagu ce moci svakoga posto momci stvarno nisu stali svih 90 minuta, utakmica je mnogo lepsa i bolja od utakmice prvog tima.

Reply
kalu сеп 8, 2011 at 20:53

Jel ima neko informaciju sta smo uradili u vaterpolu?

Reply
MILAN KG сеп 8, 2011 at 20:07

samo napred nema nama nista bez nasih igraca treba ubaciti jos nekog mladog spica u prvi tim posto nam je realizacija i dalje veliki problem napred deco!!!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment