Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Раосављевић: „План је да сачувамо и појачамо екипу и нападнемо Лигу шампиона!“

Црвена звезда незадрживо граби ка новој титулишампиона Србије. О даљим плановима за „Новости“ је причао спортски директор Блажо Раосављевић.

„План је да освојимо титулу, нападнемо Лигу шампиона и садашњи тим појачамо са неколико играча. Зато клуб чини све да обезбеди новац мимо продаје играча. Избори су нас прилично укочили у тим намерама, али се не одустаје од првобитног плана“ каже Раосављевић а објавују „Новости“.

Спортски директор верује да Звезда може да сачува тим ове зиме.

„Неке су индиције да бисмо могли да одолимо налетима из иностранства ове зиме и сачувамо тим, јер смо свесни да ће Грујић, Катаи, Вијеира, Доналд и остали наши играчи за годину дана вредети много више него сада. Утростручиће своју цену ако уђемо у Лигу шампиона, јер су само резултати у Европи генератори развоја клуба. Ипак, нисмо Коперфилди, како је одавно рекао директор Звездан Терзић, свесни смо да увек постоји и понуда која се не може одбити. Имамо јасан план, добру стратегију и ова управа је показала може да се избори са свим изазовима. Ми смо оптимисти.“

Каираз би желео да откупи Ђорђа Деспотовића.

„Знамо за намере Казахстанаца, али немамо официјалну понуду. Пратили смо Деспотовићеве игре у Каирату, ускоро ћемо обавити разговор са њим и видети шта нам је чинити“ појаснио је Раосављевић.

Повезане вести

1 comment

dejo окт 20, 2015 at 19:58

Ne dajte ga ispod pet milona eura sportski direktore nase Crvene Zvezde Despotovica pa prodajte malog Jovica a tandem neka bude Despotovic i Vijeira nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment