Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Велико појачање за одбојкашице – вратила се Љубица Кецман!

Женска сениорска екипа Црвене звезде добила је ново појачање. Љубица Кецман ће поново заиграти за црвено-беле.

Звездина примачица сервиса се вратила у Клуб и од јуче је на располагању тренеру Александру Бошковићу.

– Јуче сам одрадила први тренинг са старом-новом екипом. У односу на моменат када сам отишла, доста ствари се променило што се тиче екипе и стручног штаба, начина рада и свега осталог. Као и сваке гдине, циљ је исти, да се што боље пласирамо. Имамо највише амбиције. Екипа је подмлађена, али доласком Весне Читаковић Ђуришић, Марије Пуцаревић и мојим повратком тим ће мало добити на искуству – рекла је Љубица.

Прошле сезоне Кецмановој је истекао уговор и била је слободна да потражи нову средину. Ипак, неке ствари су се искомпликовале, па је Љубица одлучила да поново заигра за наш тим.

– Вратила сам се у Звезду, али не знам на колики временски период. Имам отворени уговор, што је у односу на претходне године новонастала ситуација. Од неких других околности зависи да ли ћу остати месец, два или до краја сезоне. У сваком случају даћу све од себе да помогнем овој екипи колико је год то могуће. Већ у суботу нас очекује утакмица са Визуром и трудићемо се да одиграмо што боље, дамо све од себе и да видимо шта и киолико можемо у овом моменту – закључила је Кецманова.

Повезане вести

1 comment

dexy122 окт 20, 2015 at 14:26

Ne razumem se u odbojku koliko u druge klubove, ali vidim dovedena je starija iskusna igracica, sad i Ljubica se vratila. Idemo da vratimo titulu.

Reply

Leave a Comment