Moja Crvena Zvezda
Најновије

Терзић: „Разумемо проблеме, али морамо показати љубав и посвећеност према Звезди“

ВАНРЕДНО НА МАРАКАНИ: Гроф Божовић није дошао на тренинг, следи ...

Миодраг Божовић је на данашњој конференцији за медије изнео финансијске проблеме са којима се Звезда суочава, након чега је реаговао и генерални директор Звездан Терзић.

„Није новост да Црвена звезда има много финансијских проблема и истина је да смо сви заједно срећни због великих успеха које остварујемо. Црвена звезда јесте у раскораку између жеља звездашке јавности и реалних могућности. Не желимо да продајемо Грујића и Катаија јер желимо шампионску титулу и Лигу шампиона, а са друге стране опет, треба нам новац за живот клуба. Направили смо добар тим, добар стручни штаб, добру атмосферу и на добром смо путу ка шампионској титули“, рекао је Терзић а објављује „Мондо“.

Проблеми су настали отплатом дугова.

„Од прве рате – два милиона евра од трансфера Предрага Рајковића у септембру месецу – исплатили смо играче и стручни штаб у износу од 900.000 евра, за обештећења клубовима за појачања 600.000 евра, исплатили смо три плате запосленима и део дуга Јагодини. Разумемо проблеме играча, тренера и запослених у клубу, али сви скупа морамо показати љубав и посвећеност према Црвеној звезди и финансијске проблеме решавати у ходу. Ове тешкоће нас могу само ујединити да будемо још јачи и успешнији на путу ка освајању шампионске титуле.“

Повезане вести