Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Наградна томбола за навијаче!

Још једно изненађење очекује све навијаче који у суботу дођу на утакмицу Црвена звезда – Металац.

Тачније – све оне који посете Ред Стар шоп на нашем стадиону и обаве било какву куповину. Свако ко у суботу, 07. новембра посети Звездину продавницу, добија могућност да учествује у Звездиној томболи. Довољно је попунити мали купон и убацити га у „бубањ“ који ће бити постављен у Шопу.

Извлачење добитника биће обављено током наредне недеље, а комплетно извлачење снимиће и камера Звезда ТВ. Управо ће у самој емисији бити објављени срећни добитници, укупно 11 Звездаша. А награде су, заиста, вредне!

1. награда: 3х по једна карта за ложу „Пет Звездиних звезда“, одакле ће моћи да се гледа утакмица Црвена звезда – Вождовац + по један дрес који су потписали Звездини првотимци.

2. награда: 3х по једна карта за „Вип галерију“, одакле ће моћи да се гледа утакмица Црвена звезда – Вождовац + по једна лопта коју су потписали Звездини првотимци.

3. награда: – 5х по једна Звездина мајица.

 

Не пропустите ову лепу прилику да учествујете у томболи и освојите неку од заиста вредних награда. Дођите на утакмицу Црвена звезда – Металац, посетите Ред Стар шоп, купите било који артикал, попуните купон и на тај начин стекните право на учешће.

Повезане вести

Leave a Comment