Moja Crvena Zvezda
Најновије

Nove pobede omladinske škole

Današnji dan je definitivno bio srećan za Crvenu zvezdu, jer fudbaleri svih kategorija (a i fudbalerke) koji su danas imali utakmice mogu da se pohvale pobedama! Prvotimci su rutinski dobili BSK iz Borče, devojke su po običaju deklasirale protivnika, a i predstavnici omladinske škole su, neki sa više, a neki sa manje muke, uspeli da izbore trijumfe u ovom kolu.

OMLADINCI

ČUKARIČKI STANKOM – CRVENA ZVEZDA 1 – 6 (0 – 3)

Stefan Čikić
Stefan Čikić
Teren na Adi Ciganliji
Gledalaca: tridesetak
Strelci: Trifunović (Čukarički), Čikić, Savićević, Stepanović, Ožegović (Crvena zvezda)
Žuti kartoni: Mićunović (Čukarički), Čikić (Crvena zvezda)
Crveni karton: Pitulić (Čukarički) u 87. minutu

U početku igra mlaka i bez mnogo dobrih akcija, ali kada je led probijen u 17. minutu od strane odličnog Stefana Čikića, crveno-beli omladinci su se poprilično razigrali i počeli da trče. Kapiten Vukan Savićević je posle sjajnog centaršuta Ognjena Popadića postigao drugi pogodak, a treći put je golmana Čukaričkog savladao Uroš Stepanović. U drugom poluvremenu su domaćini pokušali da se vrate u igru golom Trifunovića, ali je tada konačno proradio i napadač crveno-belih, Ognjen Ožegović, i u roku od 12 minuta postigao het trik za konačnih 1 – 6 protiv ekipe sa Čukarice.

KADETI

ČUKARIČKI STANKOM – CRVENA ZVEZDA 0 – 2 (0 – 0)

Branko Jovanović
Branko Jovanović
Teren na Adi Ciganliji
Gledalaca: tridesetak
Strelci: Stojković, Jovanović (Crvena zvezda)
Kartona nije bilo

Generalno, prilično slaba utakmica za crveno-bele kadete, dosta lošija u odnosu na prethodnu subotu. Spora igra, bez kreativnosti i ideja u veznom redu, dosta izgubljenih lopti, malo šuteva na gol, a još manje u okvir gola. Ipak, mlaka igra se nije osvetila mladim fudbalerima Crvene zvezde, ni mnogo bolja igra protivnika, jer su u drugom poluvremenu, posle kratkog odmora i razgovora sa vidno iznerviranim trenerom, najzad uspeli da naprave par dobrih akcija i povedu u 68. minutu golom Nikole Stojkovića, koji je savladao protivničkog golmana malo nakon što je ušao u igru. Kao da se tada malo opustila, Zvezdina ekipa kadeta je počela da pravi prilike i to se isplatilo kada je Branko Jovanović povisio vođstvo na 2 – 0 i postavio konačan rezultat utakmice.

Повезане вести

11 comments

ja сеп 11, 2011 at 01:47

Gledalaca je bilo mnogo vise od tridesetak,samo nisu svi bili na tribinama jer je bilo jako toplo sedeti na suncu!?“Tridesetak“!?

Reply
Стефана МЦЗ сеп 11, 2011 at 09:55

Najmanje bitna informacija od svega je koliko je bilo gledalaca… Da napišem da je došao i Miša Tumbas?

Reply
ja сеп 12, 2011 at 13:27

Tridesetak zvuci toliko glupo,a mogla si da napises i da nije bilo gledalaca,pozz!

Reply
ernest сеп 11, 2011 at 00:37

I Sopot i Balkan su zabiljezili pobjede. Sopot u „derbiju“ srpske lige dobio Vozdovac u gostima 1-0 i jedini je sa sve 4 pobjede, Balkan pobejdio Srem Jakovo 3-2.

Reply
CZV сеп 11, 2011 at 00:09

Nikola Stojkovic moj drug iz odeljenja carina,Nasa omladinska skola kida a ovamo pricaju posle Ajaksa najbolja partizanova hahahahaha najbolja malo sutra pre godinu dana jednog naseg 15-ogodisnjeg igraca zelela je Barselona i zvala ga da se preseli sa roditeljima u Barsu i tu nastavi karijeru ali mi ga nismo dali a i on decko pravi Delija i nije hteo da ode,a neki njihov mlad igrac nikad nece dobiti takvu ponudu ,a i sve nase kategorije osvajaju titule ja stvarno ne znam sta ovi glodari lupaju o toj njihovoj omladinskoj skoli.Imamo mi novu La Masiju kao Barsina skola svi talenti.Inace igram u Hajduku sa Liona i idem u utorak na probu u Zvezdu pozelite mi srecu da uspem Zvezda je moj san samo da zaigram pred Delijama i za ostalo me nije briga.

Reply
Стефана МЦЗ сеп 11, 2011 at 00:16

Iskreno ti želim svu sreću! Bratu sam sredila probu pre nedelju dana i nije hteo da ode zbog treme i straha da neće uspeti… Verujemo u tebe ; )

Reply
Dražen сеп 11, 2011 at 00:17

Ajde srecno pa nam javi kako si prosao! 😀

Reply
srdjan сеп 11, 2011 at 12:32

Koje si godiste?

Reply
CZV сеп 11, 2011 at 15:50

’96

Reply
Stefana сеп 15, 2011 at 10:26

Ne javi nam ništa? Nestrpljivi smo : )

Reply
милпар сеп 15, 2011 at 10:29

Ако ти треба менаџер,ту сам,имам неког искуства са тим…хаххаах

Reply

Leave a Comment