Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Бикови после Максимовића, Вешовића, Лазетића… одводе и Грујића?

Sasuolo ponudio 2,5 miliona evra za Grujića Zvezda traži četiri ...

Стигла је за сада највећа понуда за Марка Грујића! Италијански Торино, који годинама улаже у младе играче спреман је да издвоји пет милиона евра за једног од најбољих играча Црвене звезде.

Торино већ годинама доводи играче нашег клуба. Раније су у Торину играли Илија Ивић и Никола Лазетић, а сада су чланови „бикова“ Никола Максимовић и Марко Вешовић. Интересовање Торина постоји и за Луку Јовића који је на радару спортског сектора славног клуба.

Торино је годинама уназад пружао шансу великом броју млађих играча који су остварили велике трансфере, па је тако Имобиле отишао у Дортмунд, Ћерћи у Атлетико, Дармијан у Манчестер, Огбона у Јувентус… а овог лета одбијено је чак 18 милиона за Максимовића које је нудио Наполи. Нема никакве сумње да би и за Грујића то можда била права прва степеница у ино-каријери, али тек након освајања титуле и Лиге шампиона са Звездом.

А да ли ће наш клуб успети да одоли све већим понудама из европе за Марка, остаје да се види.

Повезане вести

5 comments

dejo нов 8, 2015 at 23:16

Sto se tice malog Grujica ispod pet milona ga ne treba dati upravo nase Crvene Zvezde i ne samo ispod pet milona ga ne treba dati Torinu vec kad oni budu prodavali Grujica da ima nasa Crvena Zvezda 20 posto od tog transvera sve to treba dogovorit jedino tako im dat Grujica i za svakog igraca nase Crvene Zvezde da to vazi kad se bude prodavao

Reply
drugar нов 8, 2015 at 16:14

Nije Vesovic vise u Torinu, sad je na pozajmici u Rijeci, ali ne iz Torina vec iz nekog drugoligasa

Reply
Драган нов 8, 2015 at 19:51

Вешовић је члан Торина званично.

Reply
Bojan_CZV1989 нов 8, 2015 at 13:52

Ulaskom u LS, Grujic ce vredeti najmanje 15 mil €…vredi sacekati.

Reply
nebojsa нов 8, 2015 at 12:04

za 5 milki treba dobro razmisliti , ispod toga ne dolazi u obzir.

Reply

Leave a Comment