Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Виеира: „Дриблам и на тренинзима, то је моја типична игра“

Дуго Црвена звезда није имала технички поткованијег центарфора у својим редовима.

Осим великог броја голова и асистенција, Хуго Виеира је Црвеној звезди донео и атрактивност, потезе који се препричавају данима, па није нимало чудно што је јако брзо постао један од омиљених играча Звездине публике.

– Јако сам срећан што смо победили, јер смо много желели ту победу. Срећан сам и што сам постигао два гола, такође и због Ибањеза јер је и он постигао два гола. То је фудбал. Људи су у среду већ почели да причају, кад смо изгубили од Борца, како ћемо изгубити и на Бановом брду. Али, увек имаш реванш у фудбалу, или прилику да се исправиш, искупиш. Ми смо имали  прилику после четири дана да се искупимо, и показали смо ко смо и шта смо – рекао је Виеира.

Тешко је одлучити који од два гола Португалца је лепши. Код оба, успео је да превари велики број противничких играча, а посебну вештину показао је непосредно пре него што је по други пут затресао мрежу, када је на малом простору „избацио“ чак четворицу фудбалера у белим дресовима. Небројано пута ове сезоне се показало да се лопта „лепи“ за ногу Португалца.

– Не знам ни ја како сам то успео – нашалио се Хуго, и наставио:

– То радим и на тренинзима. Волим да дриблам, то је моја типична игра. Наравно, некада дриблинг не прође, али овога пута је прошао и испоставило се да сам успео да постигнем гол, и што је важније, да смо убедљиво победили.

Хуго Виеира би волео да у суботу стадион „Рајко Митић“ буде испуњен како би се у свечаној атмосфери заокружила полусезона и прославила јесења титула.

– Очекујем да победимо, као што очекујем и пред сваку другу утакмицу. Верујем да ћемо наставити победнички низ, јер имамо у себи све што је потребно како бисмо наставили да побеђујемо. Очекујем и велику подршку са трибина, фудбал се и игра због навијача – истакао је Виеира.

Повезане вести

1 comment

Red дец 8, 2015 at 21:49

Huugool!

Reply

Leave a Comment