Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Још карата у продаји за Фенербахче

Продаја преосталог контигента појединачних карата за меч са Фенербахчеом, због Божића, настављена и у петак, поново посебни улази за власнике сезонских улазница, и детаљне контроле приликом уласка у дворану.

КК Црвена звезда Телеком наставио је профају појединачних карата за меч са Фенербахчеом и у петак 8.јануара у две пословнице Евентима у Дому Омладине и у „Комбанк Арени“ у Београду.

Након додатне продаје полусезонских карата, и продаје појединачних улазница у среду 6.јануара у Београду, у продаји је остао одређени контигент улазница за меч 2.кола ТОП 16 фазе Евролиге, који је пуштен у продају у петак у 10 часова.

Подсетимо, цене појединачних карата за мечеве ТОП 16 фазе Евролиге су:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д: 1000 динара
ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4: 1800 динара
ПЛАВА и БЕЛА ЛОЖА: 2500 динара
ЛОЖА: 3500 динара
ЦОУРТ СЕАТ (почасна места): 10000 динара

КК Црвена звезда Телеком организоваће и овом приликом посебну процедуре уласка у дворану, за оне најверније – власнике сезонских улазница:

– Улази у партере биће подељени оградом, за улаз власника са дневним, и сезонским картама. Улази ће бити јасно обележени.

Такође, купци улазница за трибине, улазиће према следећем распореду:

– Гледаоци са сезонским улазницама за трибине А и Б улазиће у дворану „Пионир” на улаз за трибину А, док ће они који купе дневне карте за трибине А и Б улазити на трибину Б.

Исто правило важи и за улазе Ц и Д: Гледаоци са сезонским улазницама за трибине Ц и Д, улазе у дворану на улаз Д, док ће купцима дневних карата за трибине Ц и Д, бити омогућен улазак у дворану на улазу за трибину Ц.

И овога пута вршиће се обимне контроле приликом уласка у дворану, па се моле сви навијачи да знатно раније дођу у дворану „Пионир“, и да на меч не носе упаљаче, металне новчиће, козметику…

КК Црвена звезда Телеком још једном моли навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета у терен.

Подсећамо да је наш клуб у блиској прошлости плаћао велике новчане казне због убацивања новчића, упаљача и папирних ролни на терен на утакмицама Евролиге.

Утакмица Црвена звезда Телеком – Фенербахче, игра се вечерас од 20 часова.

Повезане вести

2 comments

РУК јан 8, 2016 at 18:54

Баш ме интересује како ће се понашати овај наш брадати јаничар и колико мора да се „доказује“ против Звезде? Најбољу утакмицу сезоне је пружио управо против нас…у Београду.

Reply
Petak trinaesti јан 8, 2016 at 13:42

Tek ce da bude dok radonjizam bude na klupi . . .

Reply

Leave a Comment