Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Милош Стојановић потписује нови уговор

Звездина деца су радару широм Европе. Нови Звездин бисер потписује уговор на 4 године.

Након Марка Грујића (Ливерпул) и Луке Јовића (Бенфика), Вукашин Јовановић је на путу на Санкт Петербург (Зенит), тако да ће Црвена звезда остати само са Михаилом Ристићем од својих пројектованих изданака за будућност. Њему ће се придружити талентовани штопер Милош Стојановић, који ће потписати нови, четворогодишњи уговор.

Милош Стојановић је члан генерације 1997, класа Луке Јовића и тренутни капитен омладинске репрезентације Србије. Фиорентина је већ пре две године „бацила удицу“, а прошле сезоне је код Ненада Лалатовића прошао и летње и зимске припреме. Прослеђен је Колубари на двојну регистрацију, заједно са Марком Грујићем, а за Црвену звезду дебитовао је у последњем колу против Младости из Лучана на Маракани (3:1), на опроштају Дарка Лазовића. Први део ове сезоне је провео у Бежанији на позајмици, са Филипом Манојловићем, али се повредио и пропустио крај полусезоне.

Миодраг Гроф Божовић је повео на други део припрема на Кипар, јер је Вукашин Јовановић преговарао са Зенитом. Сада када је Јовановић у Санкт Петербургу на завршним преговорима, Стојановић је добио нови уговор и прилику да постане узданица Звездине одбране у наредним годинама.

Тачно је, потписаћемо са Стојановићем нови четворогодишњи уговор. Видећемо још како ће бити, најбитније је да има утакмице у ногама„, потврдио је за МОНДО, Блажо Раосављевић.

Стојановић је пријављен за други део сезоне за Бежанију, па је могуће да ће тренирати са Црвеном звездом а наступати за новог партнера клуба.

Нажалост, Грујића, Јовића и Јовановића нисмо имали прилике дуго да гледамо, надамо се да Ристића хоћемо. Стижу неки нови клинци: Стојановић, Манојловић, Илић, Аџић, Јовељић, Јовановић, Вићић…

Одласком Вукашина Јовановића, Црвена звезда на позицији штопера има капитена Александра Луковића, заменика капитена Сава Павићевића, Зорана Рендулића и новопридошлог Бразилца Едсона Да Силву.

Повезане вести

4 comments

Murat мар 17, 2016 at 07:07

Dobro se Grof setio Milosa on ima potencijal jaci od Vidica i otac mu je bio omladinac Zvezde(generacija Jugoviceva)pa je zbog povrede nestao sa scene.

Reply
Sale ortodox феб 17, 2016 at 17:31

Fala bogu treba mali da igra kad više nema Vukašina a treba i da počne da brani Manojlović

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 17, 2016 at 17:27

pa ovaj mali je igrac za luneta i cnju i plus donece nam pare a od ovih penzionera ni pare ni rezultat..pa procenite

Reply
Goran феб 18, 2016 at 13:55

dete je moj obrenovcanin i budite sigurni buduci veliki igrac

Reply

Leave a Comment