Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Јовић: Велики корак ка наредном циљу

Плејмејкер црвено-белих Стефан Јовић након још једне велике победе, треће узастопне против Панатинаикоса, рекао је да је клуб сада врло близу пласмана међу најбољих осам у Европи.

– Велики корак ка наредном циљу. Тешка утакмица, што за гледање, што за играње, али ето успели смо на крају да победимо. Хтео бих на крају да се захвалим навијачима и свим саиграчима који су оставили срце на терену.

Састав из Атине је боље почео меч и дуже време држао вођство, али када су пулени тренера Радоњића пронашли свој ритам на крилима навијача, ништа их није могло зауставити на путу ка победи, па ни пета лична грешка Јовића у финишу, због које је са клупе испратио коначан расплет врло занимљиве утакмице.

– Нервозно смо почели. Нисмо имали нашу игру, нисмо трчали како ваља. У другом полувремену смо додали гас, почели да играмо нашу игру и на крају смо успели да добијемо – истакао је Јовић.

Повезане вести

1 comment

pera мар 12, 2016 at 18:35

Prvi i osnovni cilj pobeda nad Cedevitom u utorak. Crvena Zvezda, delije, hala Pionir. Ne sme se nikako igrati lagani meč. Od prve sekunde jako do poslednjeg atoma snage. I još nešto gost ne sme da ima više faulova od igrača Zvezde na našem terenu. Faulovi su odraz pristupa tima utakmici. Bilanu možda treba dati Štimca da ga izmori pa onda da ga dokusuri Cirbes. Ključ ovog dvoboja je u zaustavljanju Bilana a Pulena mora da uzme pod svoje Laza.

Reply

Leave a Comment