Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Звезда у Загребу: Милер не игра, Гудурић неизвестан

Кошаркаши Црвене звезде Телеком отпутовали су у четвртак у 9.30 часова у Загреб, на утакмицу последњег, 14.кола ТОП 16 фазе Евролиге са „Цедевитом“.

Утакмица у дворани „Дражен Петровић“ нема резултатски значај за изабранике Дејана Радонића, пошто је велики успех, пласман у плеј оф фазу (такмичење почиње већ 12.априла) обезбеђен још пре ове рунде.

И поред чињенице да немаjу резултатски императив у овом мечу, црвено-бели предвођени тренером Дејаном Радоњићем желе да оставе добар утисак, и забележе победу пред елиминациону фазу:

„Очекује нас полседња утакмица у ТОП 16 фази, били смо у специфичној ситуацији након утакмице са Дарушафаком, јер смо имали проблема у тренажном процесу, повреде, болести играча…Успех сам по себи, је да смо се комплетирали иако ћемо играти без Квинсија Милера, који има лакшу повреду, док се надамо да ће Марко Гудурић бити спремнији за утакмицу у Загребу. Очекује нас нови дуел, одиграли смо их пуно ове сезоне. Мислим и очекујем да ће и овај бити интересантан, иако нема резултатски значај“ рекао је пре пута у Загрбе, тренер Црвене звезде Телеком, Дејан Радоњић.

Владимир Штимац: „Јесмо прошли даље, али идемо да одиграмо ту утакмицу као да нам од ње зависи пласман. Борићемо се, па ћемо видети. Ово је шести дуел са Цедевитом ове сезоне, одлична екипа, али сигурно је само да ћемо оставити више од 100 посто на терену да добијемо и овај меч у Загребу“.

Утакмица у Загребу, која почиње у петак у 19 сати, биће директно преношена и на великом видео биму на отвореним теренима КК Црвена звезда Телеком на Малом Калемегдану.

Повезане вести

3 comments

Zvezda šampion апр 8, 2016 at 21:12

Bez obzira što utakmica nije imala takmičarski značaj, ovo je sramota kakav je bio pristup igri i odnos prema navijačima i klubu. Svaka čast Štimcu, ima srce za sve njih, veliki borac, pored svog skromnog talenta, a ovo drugo su sve pičketine, umislili su da su neke zvezde, a drugi im ostvarili prolaz u top 8. Sramota kako su se ponašali na terenu, bez ikakve želje i volje za igrom, bolje da nisu izlazili da igraju. Radonjića neću da komentarišem, nek ide u Efes ako ga već traže, samo nek ode više.

Reply
dusan апр 8, 2016 at 20:48

radonjicu, gubis tri utakmice za redom sa preko 20 razlike. to sto igramo je tragicno. ova zvezda igra bez trenera. covicu, dovedi ozbiljnog trenera. kari pesic bi igracima glave skidao za ovakve partije

Reply
demax75 апр 8, 2016 at 19:25

Zašto ste uopšte izlazili na parket;sise malokrvne?

Reply

Leave a Comment