Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеПрипремеФудбал

Фибел: „Екипа је увек на првом месту и најважније ми је да побеђујемо!“

Припремна утакмица против Хајдука из Бешке била је одлична прилика Звездином стратегу Миодрагу Божовићу да на делу види нова појачања.

Томас Фибел пружио је одличну партију и уписао се у листу стрелаца.

– Веома сам задовољан својом првом утакмицом. Тренер ми је доста причао о томе каква ме атмосфера чека, да Звезда има велику армију навијача и колико је важно да побеђујемо на свакој утакмици. Сада сам се у то уверио. Драго ми је што сам био део утакмице у овако лепом амбијенту. За мене је посебном учинило и то што сам постигао први гол у црвено-белом дресу.

Томас је у 14. минуту постигао спектакуларан гол маказицама.

– Екипа је увек на првом месту и најважније ми је да побеђујемо, али када ми се укаже оваква прилика са задовољством је искористим. Увек дајем свој максимум. Што више утакмица будем имао иза себе сигуран сам да ћу боље играти. Ове маказице су један од најатрактивнијих голова које сам постигао у каријери. Кад сам дошао Дамјан ми је причао да овде има одличних играча који могу да ми квалитетно асистирају. У Мордовији често нисам уопште добијао употребљиве лопте па некада и нисам могао да се искажем – каже Фибел.

Фибел је задовољан првим недељама проведеним у нашој престоници.

– Лепо се осећам на терену, а са саиграчима се одлично слажем и ван тренинга и утакмица. Велика ми је помоћ што се од раније познајем са Доналдом и Ле Талеком, много ми значи што могу да причам на свом језику. Сви овде делимо исту страст – фудбал и немогуће је да се не разумемо – закључио је Фибел.

Повезане вести

1 comment

Skaut iz sjenke јун 23, 2016 at 14:32

Cini mi se da ce se Fibel odlicno uklopiti u tim, ne znam zasto ali zraci mi nekom pozitivom. A i fizicki je dosta spreman. (Ne govorim ovo zbog onim makazica, to nema veze sa defanzivom, ali dobro je da i to zna.)

Reply

Leave a Comment