Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Јовановић прекобројан у Зениту, хоће ли у Звезду?!

Вукашин Јовановић неће наступати за Зенит у новој сезони руског шампионата!

Млади дефанзивац је претходну полусезону провео у Б тиму за који је одиграо свега 12 утакмица, а ове сезоне је требао да добије шансу и у првом тиму.

Ипак, нови тренер донео је одлуку да Јовановића и још једног играча пусти, односно, дозволи им да промене средину или оду на позајмицу.

Да ли ће Вукашин, који је прошле године био готово редован у првој постави код Миодрага Божовића, сада на позајмицу управо у Звезду, остаје да се види, али јасно је једно – Звезди треба дефанзивац, а Јовановићу нови клуб.

Повезане вести

13 comments

dejo авг 4, 2016 at 17:37

Jovanovic ne treba nista nasoj Crvenoj Zvezdi a sto se stopera tice u nasoj Crvenoj Zvezdi postoje dvije varijante prava je da obadva stopera budu stranci a druga mozda i bolja da obadva stopera budu domaci igraci ,nego niko ne pominje ovdje da fali nasoj Crvenoj Zvezdi dobri desni bek i pravi klasicni napadac jer ne moze da daju samo golove u nasu Crvenu Zvezdu igraci sredine terena svaki put i mora da svi igraci nase Crvene Zvezde budu spremniji kad je kondicija u pitanju i naravno psihologija ,volio bih kad bih vidio da nasa Crvena Zvezda igra kao njemacki timovi ne bi mi nikako bilo krivo da tako i izgube al zasto nasi fudbaleri Crvene Zvezde ne gledaju kako igraju Njemacki fudbaleri i trebalo bi uprava nase Crvene Zvezde da vidi u cemu je to tajna ako treba da se promijeni nesto mijenjate upravo nase Crvene Zvezde sto prije

Reply
DJOLE BARI 91 авг 4, 2016 at 14:53

KAKAV BRE JOVANOVIĆ, PREKO NJEGA SMO PRIMILI 20 GOLOVA,DOVEDITE POD HITNO DOBROG, ISKUSNOG ŠTOPERA.U VEZI NE MOŽE DA IGRA,TU JE JOŠ GORI NEGO NA MESTU ŠTOPERA.

Reply
Hadži Dragan авг 4, 2016 at 12:48

Nije on ništa posebno,pokazalo se u Rusiji,ali je makar brži i mlađi od Luneta,Rendule i Fibela i može se napraviti igračem.

Reply
kastiljo авг 4, 2016 at 15:09

Sve i da zaista nije nista posebno s njim nam je odbrana bila na nivou kakvom takvom…Od kad je otisao primali smo gol po utakmici…Trebalo je,kad smo vec suplji ko svajcarski sir,upariti njega sa Adamom Micelom,poslati lepo Zenitu ponudu od milion evra za otkup i upariti klince mozda ih za 2 godine i prodamo za po 5 miliona..Gore od ovoga odbrana tesko da moze,cak ni onaj tandem Krneta-Lazic nije bio gori.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 4, 2016 at 12:44

kad sam rekao da nece odigrati ni jednu utakmicu u zenitu svi mi rekose da sam neznalica..voleo bi da mi se jave ti pametnjakovici..ali je bolji od fibela,luneta i rendule

Reply
oknarb авг 4, 2016 at 12:39

доведите јовановића радоју чааврића и дражића ако оде катаи мелега али војводина није луда да га препусти нама

Reply
kastiljo авг 4, 2016 at 15:10

A Rodica? 🙂

Reply
MILAN KG авг 4, 2016 at 12:33

Zato smo tu gde smo dovodimo polovnjake ovaj Jovanovic se nije naigrao ni u b timu zenita a za nas je pojacanje. Nikad nista od nas kad ne mogu da igraju ni po b ekipama mi ih dovodimo kao pojacanja.

Reply
marko авг 4, 2016 at 12:25

igrac koji je 2 puta bolji od bilo kog naseg stopera a moze da igra i u vezi,ne znam ni sto su ga prodavali samo su ostetili klub

Reply
djollodjollo авг 4, 2016 at 12:18

O ovakvim stvarima je trebalo da razmišljaju mnogo ranije. Odbrana je bila ključ prethodnih mečeva.

Reply
LA[K]I авг 4, 2016 at 11:56

Kako bi nam dobro dosao. Gasprom je nama i Zenitu zajednicki sponzor tako da bi trebalo videti malo sa njima da ga posalju kod nas bar na pozajmicu.

Reply
kastiljo авг 4, 2016 at 15:11

Ne uzdaj se u tzv vezu Zenit-Zvezda-Gasprom…Pokazali su koliko su voljni da izadju u susret sa Lukovicem pre par godina kad su ga radije drzali na tribinama nego da isplate ugovor do kraja…

Reply
LA[K]I авг 4, 2016 at 15:49

Pa dobro, ali ovde je drugi slucaj u pitanju, ako je tekst tacan. Ili ce ga vratiti u Zenit B ili ce ga poslati na pozajmicu. Ako se odluce za pozajmicu onda bi trebalo videti preko Gasproma bar na godinu dana da ga vratimo.

Reply

Leave a Comment