Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеРепрезентацијаФудбал

Звездина петорка у кадетској репрезентацији Србије

Петорка у кадетској репрезентацији

Звездина петорка на списку селектора кадетске репрезентације Србије, Илије Столице за последње провере пред први квалификациони турнир за пласман на ЕП.

Голман Милош Гордић, Милан Томић, Никола Симоновић, Жељко Гаврић и голгетер Радивој Босић позвани су од стране селектора Столице за дуеле против Белорусије, у Спортском центру ФСС у Старој Пазови 20. и 22. септембра.

Чланови талентоване генерације омладинске школе Црвене звезде коју предводи Никола Пуача су у сјајној форми и настављају са одличним резултатима из млађих кадета. Ова Звездина генерација је без пораза више од годину дана.

За кадетску репрезентацију Србије ће дебитовати и најстарији син легенде Црвене звезде, српског и светског фудбала, Дејана Станковића, Стефан. Стефан је капитен кадетског тима Примавере Интера, који је шампион Италије у свом узрасту.

Кадетска репрезентација квалификације за Европско првенство почиње у октобру а ривали су им Италија (домаћин), Албанија и Македонија. Две екипе иду у наредну рунду квалификација.

Повезане вести

2 comments

dusan сеп 10, 2016 at 21:30

da li znate da je zvezda igrala fudbal danas? super je sajt

Reply
nebojsa сеп 10, 2016 at 08:50

`Zasto u reprezentaciju kadeta nije pozvan nas kapiten Marko Jankovic.Nasa odbrana zajedno sa njim, primila je samo 2 (dva) gola u prvih sest kola.Nerazumem politiku koju sprovodi selektor Stolica u odabir igraca za reprezentaciju.Igraci iz nase skole svakako zasluzuju bolji tretman,jer njihovi rezutati to govore.

Reply

Leave a Comment